1553

Съученици и грации почетоха шампионката Пламена

Новият спортен герой на Пловдив Пламена Миткова получи поредно признание в родния си град. Световната шампионка на дълъг скок до 20 години бе наградена в Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия "Арх. Камен Петков", където тя учи. На тържествена церемония в ПГАСГ атлетката получи почетен плакет лично от директора Мариана Спасова, в присъствието на почти цялото училище. 

"Пламена, поздравления за постигнатия успех. Ти си доказателство, че с постоянство и усилие човек може да постигне всичко. Цяла България се гордее с теб! Дерзай, радвай се на успеха си и ти пожелаваме още много постижения в личен и професионален план!", пожелаха <210> съучениците от Строителния техникум. Някои от тях се шегуваха, че трябва да си вземат автограф и да си направят селфи с Пламена, защото не могат да се засекат заради нейните тренировки и състезания.    

 По-късно световната шампионка уважи и клуба по художествена гимнастика "Тракия Елит". Тя показа на  невръстните грации спечеления златен медал и се снима с тях. Миткова е бивша състезателка на клуба, където тренирала, преди да се насочи към леката атлетика.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?