Следвайте ни

Само в "Марица"! Какво разкри за Суши агентът на Кобрата

viber icon

Интервю с Ивайло Гоцев, мениджър на Кубрат Пулев

- Как ще коментирате случващото се с Кубрат Пулев? Има ли опасност за кариерата му?

- Категорично не. Не виждам място за паника. Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0 процента според мен. Има още рундове да се изиграят в този мач. За съжаление, и това е част шоубизнеса. Ние сме в Америка, всеки иска да е звезда. Явно това момиче е тръгнало по този път. Явно дамата си иска нейните пет минути световна слава.

- Защо комисията спря правата на Кобрата?

- Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не мога да дискутирам, не мога да имам легален дебат. Стегнете си коланите, ще има много картини, които ще излязат наяве. Всеки може да съди за себе си. Тя явно е участвала в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана. Има адвокати, които се занимават с това дело, има факти и картини, които можем да покажем, за да се стигне до истината за самия случай. В случая Кубрат Пулев е жертвата и ние няма да оставим нещата така. Те правят всичко, което им е по силите, ние ще им отговорим с факти. Всеки може сам да реши защо го прави. Погледнете я, вижте как изглежда, как говори, предизвикателството, което имаше самото интервю! Тепърва ще излязат данни и факти, които ще помогнат на хората, които не са решили, да решат защо го прави това.

- Какво предстои от тук нататък?

- Тя в момента създава едно дело, в което тя ще бъде потърпевша, ако наистина излезе всичко наяве и като се докаже кой откъде е, кой какво има, така че ще видим. Ако е честно дело, ако е правилно дело, няма как да не спечелим 100 процента.

На този етап не мога да ви дам факти, защото има адвокати, които се занимават с това. Съжалявам, че това е причината, за която всички се интересуват. Може би трябваше да има един голям дебат за победата на Кубрат, която той постигна на американска земя, показа българския дух и показа кой е той.

Тепърва ще имаме ситуации и срещи, в които той ще показва повече от себе си като спортист, като човек. Говорим непрекъснато с него, той е спокоен, ние сме спокойни, защото знаем самата истина, която ще надделее рано или късно. Той е спортист и човек, който мисли и има виждане, който работи за всички нас, за България. Беше уникален в срещите с ESPN не само на ринга, всяко едно негово движение, всяка една негова среща впечатляваше. Той е огромен характер, с огромно сърце и тепърва ще се види в цял свят кой е Кубрат Пулев!

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?