Родители на деца от Локо защитиха треньора

Георги Недевски е осмият треньор пожелал да напусне Лаута само за година

Още един треньор от детско-юношеската школа на Локомотив подаде оставка. Георги Недевски, който в момента води родените през 2004 година, а освен това помага в тренировките на още два набора – 2008 и 2009 е депозирал молбата си за напускане. 43-годишният специалист, който е считан за най-образованият в академията, е входирал в канцеларията на Лаута едномесечно предизвестие за напускане. То изтича на 9 април.

Днес обаче родителите на децата от въпросните 3 набора защитиха Георги Недевски, като на свой ред входираха на Лаута официална декларация до собственика на клуба Христо Крушарски и до цялото ръководство на Локомотив. В нея се споменава, че Георги Недевски е един от най-големите специалисти в Пловдив в детско-юношеcкия футбол и на всяка цена трябва да бъде задържан на Лаута.  Недевски е подложен на безпрецедентен медиен натиск в продължение на 2 години. Трима директори на школата отказаха да махнат специалиста и се простиха с постовете си. Стига се дори до безпрецедентната готовност на родителите да окажат финансова подкрепа на Локомотив, за да бъдат покрити изцяло изисквания на треньора.
Георги Недевски е седми треньор от школата на Локомотив, който пожела да напусне родния си клуб само в рамките на година. Преди него си тръгнаха Христо Телкийски, Петър Пашев, Евгени Хаджиев, Милен Кунчев, Васил Гърков, Иван Маринов (Маслара) и Митко Джоров.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

ДО Г-Н КРУШАРСКИ И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ПФК“ЛОКОМОТИВ-1926“ ПЛОВДИВ

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА НАБОР 2004 ОТ ПФК “ЛОКОМОТИВ-1926 “ -ПЛОВДИВ

УВАЖАЕМИ Г-Н КРУШАРСКИ ,

Родителите на деца набор 2004 с притеснение се обръщаме към Вас и цялото ръководство на клуба , тъй като с огромна изненада разбрахме за предстоящо освобождаване на г-н Георги Недевски като треньор в ДЮШ на клуба.

С настоящата декларация бихме искали да изразим категоричната си подкрепа за г-н Недевски и бихме желали той да продължи да бъде треньор на набор 2004 на Локомотив Пловдив.

Искаме да заявим, че откакто пое тренировките,  се вижда огромна положителна промяна в децата по време на тренировъчния процес. Всички деца тренират с огромно желание, настроение и себераздаване. Колективът в отбора е сплотен повече от всякога. Както родителите, така и децата сме на категоричното мнение, че г-н Недевски е специалистът, който би постигнал най-добрите резултати в развитието на децата на Локомотив в набор 2004.

Професионалните качества и педагогическите му умения, които му дават възможността да работи по възможно най-добрият начин с децата,  са достойни за уважение и трябва да бъдат оценени правилно така, че да не изпуснем с лека ръка един от най-големите специалисти в град Пловдив в детско-юношеcкия футбол.

В набор 2004 има доста талантливи деца, които са желани от школите на Ботев, Левски и Лудогорец. Всичко това е показателно за високото ниво, което притежава школата, а сега с поемането на набора от специалист като г-н Недевски развитието на децата ще продължи само и единствено нагоре.

Вярваме, че именно той е най-добрият вариант за треньор на децата, на които предстои участие догодина в новата елитна група U15.

Към настоящия момент сме изправени пред кръстопът , при който от вас зависи дали с помощта на специалист като г-н Недевски отборът ще продължи да се развива в положителна посока, или след приключване на сезона рискуваме част от децата ни да заминат далеч от техния дом Локомотив.

Личните конфликти между един от спонсорите на школата и треньора, които не са тайна за никой, не бива да се отразяват върху работата на треньора и развитието на талантливите деца в школата , които защитават името на клуба и в частност и Вашето име. Ние сме благодарни и оценяваме високо подкрепата, която оказва спонсорът на ДЮШ, но тя не трябва да оказва влияние върху тренировъчния процес и изборът на треньори в школата.

За качествата, отдадеността и желанието за работа на г-н Недевски като треньор е излишно да говорим. Тук ще добавим, че  в школата на Локомотив г-н Недевски работи не само с децата от набор 2004, но и помага активно в тренировъчния процес и по време на футболните срещи на набори 2008 и 2009.  

Родителите на набор 2004 изразяваме готовност при необходимост да окажем финансова подкрепа , за да бъдат покрити изцяло финансовите изисквания на г-н Недевски така, че клубът да не бъде натоварен допълнително.

Знаем, че при добра воля всеки проблем има решение и се надяваме, че Вие и ръководството на клуба ще вземете правилното решение , което да е в полза на Локомотив и най-вече на децата, а то е свързано според всички нас с оставането на г-н Недевски като треньор!

Молим за вашата спешна намеса, тъй като договорът на г-н Недевски изтича на 09.04.2017г.

НЕКА ДАДЕМ ШАНС ЗА ДОБРО БЪДЕЩЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА В ШКОЛАТА НА ЛОКОМОТИВ!

От родителите на набори 2004, 2008 и 2009

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?