Респект! Жената на Боян Петров влезе в ада на COVID-19

Съпругата на Боян Петров, който изчезна безследно в Хималаите преди две години - Радослава Ненова, повече от месец e доброволка в Александровска болница. Тя скочи смело, раздавайки се в битката с коронавируса. Ненова става свидетел на покъртителни случки при лечението на заболели от COVID-19.

 Тя разказва някои от тях в социалната мрежа, където публикува и множество снимки. На един от фотосите доброволецът показа как лекар държи ръката на своя пациентка, за да не се страхува и добавя следното: "Съвсем сама и уплашена в спешното отделение на Александровска болница... Ничий живот не е просто статистика. Никой не бива да бъде изоставян в най-тежките моменти. Никое добро не е напразно! Човек се разбира какъв е не във времето, а в ситуациите!".

Към една от последните си снимки от болницата Ненова пише: "Всяка жена мечтае да се види в бяло", казват всички... но имам усещането, че пак не съм разбрала правилно...".

"Вътрешната красота е много важна, когато изглеждаш така. Доброволстваме в Спешното и се убеждавам, че и този път красотата няма да спаси света", написа жената на Боян Петров към друг кадър от Александровска. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Филадендрона

Филадендрона

03.05.2020 | 22:14

А самата бабо Пено! Ти да видиш?! Аман от лайномети! И от мисирки...

Отговори
0 2

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?