Реконтра на Кобрата: Всичко е платено! Да не си мият ръцете с мен

Кубрат Пулев прие спкойно обвиненията от страна на Националната спортна база в Белмекен. Оттам излязоха с декларация, в която обвиниха боксьора за неплатени такси към „Арена Армеец“ и базата.

По-рано през деня в интервю пред „Тема Спорт“ Пулев отправи и обвинения към спортната база, според които тя е „престъпно занемарена“. Ръководството на НСБ ЕАД определи като неприемливи и противоречащи на истината твърденията на Пулев за състоянието на базата.

„Аз не дължа пари. Те могат да кажат за какво са тези пари, за някакви щети  в „Арена Армеец“, които са направили хората, не аз. Аз се боксирах. Залата би трябвало да има застраховка и тя да поеме щетите, както е навсякъде по света. Отделно аз не съм имал време да погледна договора с НСБ, който е подписан, но той е горе-долу едностранен. Не един път съм казал, че там се чувствам добре, така е, там е уникално, Рай е. Става въпрос, че тази база трябва да има обновяване. Всеки един журналист може да се качи горе и да снима. Да види сушилнята, три перални има за 150 човека. За мен няма проблем. Аз мога да се подготвям навсякъде. Дразни ме, че тези хора не си вършат работа. Всеки знае с 5 милиона. Не е необходимо пълно обновяване, но частични ремонти могат да се направят. Защо трябва да си измиваме ръцете с 5 милиона? Ако някой го мързи да си върши работата, да даде мястото на някого друг. Вместо да мислят как, откъде, какво да измислят, далавера, да дадат базата. Тя не е за мене, за всички български спортисти е. Аз просто алармирам като един от тях. Питайте и други спортисти- какви са стаите, леглата, баните. Те са трагедия. Това, че сме спортисти не значи, че трябва да спим в трагични стаи и да ползваме мизерни бани. Душовете са изкъртени. Да, към мен има отношение. Персоналът е уникален, готвачите също – готвят, та готвят. Храната е зле, доставките, портокалите бяха… Разговорът е на ниско ниво, но това е“, разкри пред Дарик радио и dsport Кубрат Пулев.

„Тази база седи така може би от 10 години. Отделно цялостната концепция, всичко вътре си седи така от 30 години. Не знам кой я доставя, как я доставя, но доставката на храната е много зле, готвачите са уникални. Типично в стил Пламен Манолов е пуснатата от НСБ декларацията. Той така говори, това е и написал. Те просто трябваше да подсетят счетоводителката и ще се плати веднага. За сметка на това за 7000 лева сложиха 1500 лева лихва. Всичко е платено. Да не си измиват ръцете с мен, да не прехвърлят топката към мен. Аз просто алармирам, нямам нищо против никого. Просто искам от името на всички спортисти да кажа, че се правят нещата на око и всичко е занемарено в Белмекен“, коментира още по тема боксьорът в тежка категория.

„Няма как да лъжа за нещо, което е на 120 километра от София и всеки може да отиде и да види“.

От декларацията става ясно, че все пак е назначена проверка на базата в Белмекен, а Кубрат Пулев заяви:

„Това е поредното доказателство, те сами доказват, че не си вършат работа, аз трябва да ги подтикна“, завърши той.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Куче

Куче

20.02.2020 | 20:56

Браво кобра, добре че си ти... Аман от мишки. Искам също да набиеш гошуа като стане време.

Отговори
3 3

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?