64

Пускат нова поръчка за съблекалните на СКЛА "Локомотив"

Нова обществена поръчка за помощния корпус към залата на Спортен клуб по лека атлетика "Локомотив" (Пловдив) ще бъде обявена в най-кратък срок. Този път тя ще бъде пусната от кметството в "Тракия", което получи от Община Пловдив съоръжението за стопанисване.

Фирмата спечелила първата поръчка „Индустриал ремонт строй” ЕООД не завърши строителството на съоръжението  в установения срок от 240 дни. Съгласно договора корпусът трябваше да бъде открит на 5 март 2021г., но към днешна дата сградата има излети само основи. 

Помещенията трбяваше да бъдат направено за 150 000 лева, които бяха осигурени от бюджета на Община Пловдив. По договор с „Индустриал ремонт строй” ЕООД корпусът трябваше да включва - съблекални, административни стаи, фитнес, бани и тоалетни.

"Освободихме предишния строител, който ни лъга две години. Миналата година март месец корпусът трябваше да бъде готов. За съжаление не е направено и половина от това, което трябваше да се направи и взехме решение да освободим фирмата изпълнител. Ще бъде пусната нова обществена поръчка и ще бъде прехвърлена от голяма Община към район "Тракия".

Надявам се когато се пусне поръчката да се задвижат нещата по-бързо. Иска ми се до края на тази година корпусът да стане факт, за да може зимата да се отопляваме в залата. От новата сграда ще прекарваме и тока, който е трифазен, за да можем да пуснем и климатиците, които сложихме миналата година", заяви пред TrafficNews председателят на СКЛА Локомотив Пловдив Атанас Атанасов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?