Продадоха 4000 билета за боксовата гала в Колодрума ВИДЕО

Около 4000 билета вече са продадени за сблъсъка между Тервел Пулев и Дешон Уебстър. Мачът е гвоздеят на боксовата гала вечер в зала „Колодрума” в Пловдив, която ще се проведе на 14 декември. Това обяви на пресконференция днес мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев. Пред медиите бяха представени главните участници в шоуто.

"Срещата ще бъде интересна. Моят съперник каза, че ще е на ниво. Аз също ще покажа какво мога. За мен най- важна е победата, а не как ще бъде постигната. Нокаут не мога да обещая. Джошуа не нокаутира Анди Руис, но го победи и си върна световната титла. За мен най-важна е победата", каза от своя страна Тервел Пулев.

"Това е голяма реклама за Пловдив и се надявам да стане голям празник. Пловдив е град, от който са тръгнали големи боксьори. Надявам се на подкрепа от публиката и ще бъда на първия ред", сподели кметът на Пловдив Здравко Димитров.

"Благодаря на Господ и на отбора за възможността да играя в тази среща. Подготвен съм добре и съм готов за мача в събота. Бяхме избрали подходящи спаринг- съперници за тази среща”, допълни съперникът на Пулев – Дешон Уебстър на пресконференцията преди мача.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?