Следвайте ни

При съперниците: 65 000 лева похарчили в Ихтиман през есента

Спортните новини от Пазарджик и региона

viber icon
65 000 лева е бил масрафът по мъжката формация на ФК Ботев(Ихтиман) през есенния полусезон, научи високопоставен източник в ихтиманския клуб „Пазарджишка Марица”. Ботев е съсед на Хебър в крайното есенно класиране. Момчетата на треньора Валери Свиленов са 10-ти в подреждането, но с цели 4 точки повече от хебърци, които завършиха на 11-та позиция. Аритметиката показва, че шефовете на Ботев са похарчили средно по 2600 лева за всяка спечелена точка през полусезона.
Независимо от това обаче, ихтиманци остават далеч от миналогодишният шампион по ефективност – Чико(Бяга). За цялата спортно-състезателна година(38 кръга) и далеч по-трудна група, бяжани успяха да вземат 43 точки срещу 75 000 изхарчени пари. Това прави средно по 1744,18 лв. за всяка точка. Тогава Чико финишира 7-ми.
Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?