Следвайте ни

Пред Чико има два пътя?

viber icon

След като емоциите от второто влизане на Чико в Трета ЮФЛ отшумят, безсъмнено ще трябва да дойде времето на трезвия разум.

Безусловно в Бяга направиха трудното, но сега идва още по-трудното.

Участието, на отбор от малко селце в Трета лига освен имидж, е и сериозен организационен и финансов ангажимент, а и отговорност пред фенове и футболна общественост.

Преди 4 години Чико показа, че може да бъде отличен модел на подражание, особено в аспекта на това как с минимум средства може да се постигне максимален резултативен ефект.

След това този тим вдъхна втори живот на Хебър, започна от дъното и по-естествен път си извоюва отново уважението да бъде наричан „Байерн-Мюнхен” на Пазарджишката бундеслига.

Трета лига разбира се е друга бира. Ситуацията в Чико е различна с тази от преди 4 години, когато отборът имаше основен финансов стожер като Жоро Михайлов(Бог да го прости).

Съвсем скоро ще разберем дали Чико ще опита да поеме големият залък с Трета лига или ще даде възможност за изява там на друг мераклия от областта да си пробва късмета в най-високото ниво на организирания аматьорски футбол.   

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?