Пратиха Карвальо при лечителката Мариана в Белград

Нетрадиционен метод на лечение за нападателя Базил де Карвальо предприе ръководството на Локомотив. Шефовете на черно-белия клуб решиха да се доверят за възстановяването на сенегалския таран на белградската лечителка Мариана Ковачевич вместо на елитната болница по спортна медицина Аджъбадем, която е медицински спонсор на тима. Карвальо бе командирован в сръбската столица за няколко сеанса при екстравагантната Мариана.

Лечителката е популярна във футболните среди не само у нас, но и из Европа. От дарбата й са се възползвали дори звездите на Манчестър Юнайтед Неманя Видич и Уейн Рууни. Мариана успя да вдигне на крака капитанът на Арсенал Робин ван Перси, а също така Йоси Бенаюн, Ивица Олич, Дарио Сръна, Фабио Аурелио, Луи Саа и други. Георги Иванов (Гонзо) и СТанислав Манолев също са били на ле2чение при нея.

Мариана е описвана като истинска митологична личност – „облича се шантаво”, има дълга черна гола, винаги е с тежък тъмен грим, кожени ботуши – само част от видяното от съседите й. Местен човек я сравнява с образа на Мортиша – героинята от филма „Семейство Адамс”. Тя рядко излиза сред хората, и работи в необичайни часове – като пример – Глен Джонсън и Фабио Аурелио приключиха терапията си малко след полунощ, а след тях, до към 3 сутринта при нея бяха Юси Бенаюн и Алберт Риера. Някои елитни клубове все още се съмняват в методите на Ковачевич. Миналата година Интер забрани на Деян Станкович да проведе лечение при нея. Лекарите на футболния Партизан също не разрешават на своите играчи да я посещават.

Преди време Мариана имаше проблеми със сръбските здравни власти, които й пратиха проверка, тъй като тя нама нужното разрешително. Понякога тя е неоткриваема, тъй като често сменя адресите и мобилните си телефони.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
anton

anton

05.02.2013 | 17:05

le4itelka s takova ime pomognala na mnogo sportisti i obiknoveni hora ima v balgaria - ima i grupa vav feisa

Отговори
0 0
то

то

30.03.2012 | 08:13

Толкова неграмотни журналисти не съм срещал никъде!!! Маричани, вие сте номер едно поне в неграмотността!!! Този път се заричам да не се измъчвам с гадния ви вестник вече никога!!!

Отговори
0 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?