Следвайте ни

Полицията и Затвора излизат в спор за купа "13 века България"

Спортните новини от Пазарджик и региона

viber icon

Димитър КОМСИЙСКИ, "Пазарджишка Марица"

Отборите на Полицията и Затвора ще спорят за титлата в работническия турнир по футбол за купа „13 века България”. Това стана ясно след изиграване на полуфиналните срещи, които се състояха на Зоната на здравето. Полицията взе едната виза за финала след победа с 5-2 над колегите си от Пожарната. По две попадения за победителите отбелязаха Красимир Василев и Станко Бараков. С един гол се отчете бившият хебърец Петър Еленкин. За Пожарната почетните попадения заби Димитър Стефанов. В другия полуфинал Затвора се наложи с 4:2 над Елхим-Искра. За Затвора 2 попадения отбеляза Рангел Арабаджийски. По веднъж вкараха Димитър Янков и Димитър Куманов. За отбора на акумулаторния завод точни бяха Ангел Методиев и Емил Куманов. За трето и четвърто място ще се състезават футболистите от Пожарната срещу тези на Елхим - Искра.
Така тази вечер от 18 часа в спора за първото място ще се срещнат ОД на МВР и Затвора. Преди този мач в спора за 3-4 място ще играят Пожарната и Елхим-Искра. Най-добрите състезатели в личното класиране ще бъдат наградени с предметни награди, а призьорите в отборното класиране с купи и медали.
Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?