Пиян Марадона празнува в Неапол

Марица

Аржентинската легенда на световния футбол Диего Марадона в типичния си стил отпразнува удостояването си със званието почетен гражданин на Неапол. Това се случи на официална церемония пред екзалтирана тълпа от над 10 000 души на централния площад в южния италиански град. По-късно Дон Диего пък изригна като вулкана Везувий над Неапол с поведението си под влиянието и на алкохола и други вещества от Менделеевата таблица.

"Най-сетне станах гражданин на Неапол. Благодаря на кмета Луиджи де Маджистрис за оказаната чест, както и на всички неаполитанци", сподели развълнуван Марадона по време на церемонията. Той стана легенда на Наполи, за който игра между 1984 и 1991 година и с чийто екип записа 259 мача и 115 гола.

Преди няколко дни руска журналистка обвини аржентинеца в сексуален тормоз, а този път той взриви световните медии с нова любопитна изява по улиците на Неапол.

Първо той се видя с Кристиана Синагра, от която има извънбрачно дете, което дълго време на признаваше. След това очевидно Марадона отпразнува с огромни количества алкохол и торта обявяването си за почетен гражданин на Неапол и посрещна в ресторант луди фенове на Наполи, които запяха една от любимите песни за идола си: „Мамо, мамо… сърцето ще ми се пръсне, аз видях Марадона“.
видео тук

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?