Следвайте ни

Папазов: Не само Общината финансира ФК Хебър

Широко ветрило от фирми стои зад футболния клуб, разкри членът на УС

viber icon

Членът на УС на ФК Хебър Иван Папазов, който изпълнява на обществени начала и функциите на спортен директор в клуба разсея по категоричен начин спекулациите, че отборът има едва ли не само един финансов донор в лицето на Община Пазарджик.

„Виждам, че сред футболната общественост се налага едно схващане, според което Хебър се издържа само с публични средства. Това далеч не е така. 

Да, Общината дава своята основна лепта, но зад Хебър има широко ветрило от фирми, някои от тях са бих казал доста сериозни, които съфинансират дейността на клуба. 

На финален етап са и преговори с основен частен спонсор, който на по-късен етап ще обявим официално.

Именно неговото желание е в клуба да влизат чисто футболни хора, като нови членове, които имат своите идеи, а и опита да ни помагат”, коментира Папазов. 

Той допълни, че вчерашното събрание е имало точно тази цел.

„За жалост в хода на заседанието някои колеги се опитаха да изместят фокуса на всичко това, но все пак здравия разум надделя”, разкри някогашният футболист на Хебър.

В тази връзка Папазов попита задочно с какво предложените от Найден Шопов нови кандидат-членове на клуба са щели да окажат съпорт на сдружението.

„Да не се обиждат, но те експертиза нямат. Не са и фенове. С осигуряване на бюджет също не се ангажират, но пък междувременно са силно политически ангажирани. 

Аз не знам в кой български футболен клуб биха допуснали предизборно нашествие на политически фигури за сметка фенски и чисто футболни такива”, попита риторично Иван Папазов.      

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?