Следвайте ни

Отлична новина за Григор Димитров

Най-добрият български тенисист Григор Димитров получи страхотна новина и няма да излиза в принудителна ваканция. Първата ракета на България при мъжете официално влезе в основната схема на Мастърс турнира в Синсинати следващата седмица. Бившият №3 в света бе в позицията на „първа резерва“ и късметът му се усмихна, след като канадецът Милош Раонич се отказа от участие и освободи място за българина.

Димитров не попадна в списъка на квалификантите за надпреварата, в която триумфира с титлата през 2017 година, когато грабна първи трофей от такъв ранг. Така той трябваше да чака до последно да получи „уайлд кард“ или достатъчно тенисисти от основната схема да се откажат, както и се случи. Както е известно, Гришо влезе в основната схема на Мастърса в канадския град Монреал в последния момент, след като там Пабло Куевас се отказа от участие.

Жребият за турнира ще се тегли тази нощ в 01:30 часа българско време.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (5)

Стефан

12.08.2019 | 23:30
0 0

Неоткриваем е Григор!Не подържа връзка с колеги български тенесисти!А вече е 74ти в класацията!Лошо!Кой човек в България помни това момче!?

До Стефка

10.08.2019 | 16:58
2 2

Можеш да ми олигавиш куро:)

Tanya

10.08.2019 | 09:19
2 0

Good luck and hard work Grigor!

Иво

10.08.2019 | 02:11
0 2

Евалата Стефо утрепà коча с външен шамар. Дай си телефона да го дам на Григор....

Стефан

09.08.2019 | 22:46
5 3

Какво и е страхотното на новината!Чакаш някой да се откаже за да играеш!??От спорт разбирам най-много в тая държава!Правил съм шампиони в чужбина и съм печелил луди пари и слава!Зависта и царящата простотия не пожалиха нито един спортист или треньор!Григор има данни и толкова!Мога да го направя първа ракета за 8 месеца!!!Сбъркана е подготовката му но тъй като е самороден талант още се бори но губи!Няма стратегия в играта!Няма корелация между силата бързината и елементите на техниката!Всичко което правят с него е да се бутат в оградата!Прости хора го тренират и за това говорят резултатите!Времето минава и ще го забравят защото идват нови играчи с можещи треньори!Жалко за момчето!!Обмислям да му напиша писмо с предложение за 8месеца ще го направя да ги бие защото само аз я мога тази система

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?