61

Откраднаха компютър и флашка с важна информация за Олимпиадата в Париж

Няколко месеца преди старта на Олимпийските игри в Париж се стигна до кражба на компютър с важна информация за плановете за сигурност във френската столица по време на най-голямото спортно събитие в света.

Кражбата се е случила в понеделник, 26 февруари на гара в Париж, като е откраднато и USB-устройство с информация за Игрите, съобщи „BFMTV“, цитиран от dsport.

Служител на кметството на Париж е подал жалба за кражбата на компютъра и флашката, които са съдържали важната информация, и са се намирали в раницата му, която е открадната, докато той е пътувал с влак.

Съдържанието на устройствата уточнява, че на Игрите в Париж градският съвет на града е планирал да изпрати 2000 полицаи.

В жалбата служителят съобщава, че е оставил раницата си над седалката, на която е седнал, но по-късно, когато е щял да сменя влака, е разбрал, че е изчезнала. Регионалната служба за сигурност на транспорта започна разследване, за да се опита да изясни какво се е случило и да възстанови възможно най-много информация.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?