От Ботев поискаха оставката на съдийския шеф

Ръководството на Ботев не изчака да мине и нощта и излезе с гневна декларация за теслите, на които бяха подложени от врачанският рефер Станислав Ставров. От Коматево реагираха гневно след полуфиналния реванш за Купата на България срещу Славия, който „канарчетата“ загубиха с 0:1 и бяха детронирани като носител на трофея. Посред нощ „жълто-черните“ излязоха с декларация, с която искат оставката на новоназначения шеф на Съдийската комисия Йордан Сталев и настояват за изваждането на рефера Станислав Ставров от нарядите.

Както е известно, съдиите спряха с несъществуваща засада атака на Стивън Петков, при която нападателят на „канарчетата“ излизаше сам срещу Георги Петков. Освен това не беше отсъдена чиста дузпа в полза на Ботев (Пловдив) заради нарушение срещу Жоао Пауло в наказателното поле.

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
Ръководството на ПФК "Ботев" изразява своето дълбоко разочарование и отвращение от начина, по който бе опорочен полуфиналният сблъсък в турнира за Купата на България срещу отбора на "Славия"!

ПФК "Ботев" иска оставката на новоназначения председател на Съдийската комисия Йордан Сталев!

ПФК "Ботев" настоява арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава наряди като главен, асистент или четвърти съдия!

ПФК "Ботев" настоява за публично оповестяване на доклада и мотивите за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдателя на днешния мач Валери Цветков!

ПФК "Ботев" изразява своята подкрепа към спортно-техническия щаб и футболистите от представителния отбор, както и своите адмирации към адекватната реакция и позицията на "жълто-черната" публика по отношение на съдията Станислав Ставров, преди и по време на мача.

Въпреки изобилието от сигнали за това, което се случи във вечерта на 24 април на ст. "Васил Левски", ПФК "Ботев" реши да не нагнетява напрежението преди двубоя, тъй като това не се вписва в стила, историята и традициите на нашия клуб.

За съжаление честната игра претърпя тежко поражение, а прозиращите наглост и безочие в някои коментари след мача говорят, че това поражение няма да бъде последното, а поредното...

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?