Следвайте ни

Още трима юноши избягаха от Локо, този път в Марково

Детско-юношеската школа на Локомотив продължава да понася удар след удар. След напускането на шестима елитни треньори в рамките само на 9 месеца, от академията през зимния период започна и бягство на играчи. Този път обаче посоката не е Ботев или Левски, а близкото до града село Марково. В пловдивския Бевърли майна предпочетоха да продължат кариерата си трима от най-добрите състезатели на младшата. 

Другата разлика е, че сега потърпевш се оказа набор 2001 и треньорът му, който е любим на персоналния анализатор на набор 2002. Въпросният мега фърст анализатор с наскоро придобито черно-бяло настояще, естествено замълча за това.
Тимът На Кириакос Георгиу бе напуснат от основните състезатели Павлин Стойчев, Пламен Ковачев и Ангел Челебиев. И тримата бяха част от отбора на Христо Телкийски, който през 2016 г. стана втори в България с набор 2000, но вземаше трите момчета и при по-големите. Телкийски вече го няма, но на Георгиу бе пришит безценен помощник - каратист, ритал в дървените Б окръжни групи. Резултатите от това са повече от показателни. Младшата на Локомотив е на 7 (седем) точки зад мега колоса Марково в Елитната юношеска група. 

Честито на кадровиците и медийният им съпорт, сполучливо командирован от южен квартал на "Лаута"!

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?