64

Няма да повярвате кой тренира Ивет Горанова на Белмекен

Испанският сенсей Антонио Олива помага на олимпийската ни шампионка Ивет Горанова в подготовката за за Световното първенство в Дубай през ноември. Националният отбор на България в олимпийското карате продължава да се готви на Белмекен. 

Сенкейт Олима отново е на посещение в България и помага на най-добрите ни каратеки. През последните години световно признатият международен инструктор работи в тясно сътрудничество с федерацията.

Олива е носител на девети дан и е един от най-добрите инструктори в по карате в световен мащаб. Още през 2019-а той предрече, че Ивет Горанова ще стане олимпийска шампионка.

"Българските състезатели са таланти, природно надарени са да постигат успехи. Единственото, което ни трябва, е вярата. Преди ни трябваше лидер, модел на подражание. Сега този лидер е Ивет, която побеждава. Другите състезатели виждат примера и също си казват, че могат да победят, щом тя може. Тя безспорно е примерът, който следват младите състезатели", каза преди време Антонио Олива в коментар за титлата на Горанова.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?