Няма да повярвате къде е учил Спас Русев

Репортерско любопитство стана причина за изравяне на любопитен факт от биографията на доскорошния собственик на Левски Спас Русев. Тук не става въпрос за това, че Русев на младини е бил диджей в Младежкия дом в Радомир.

Навярно си спомняте, че Спас се препъна още на първото препятствие, след като пое сините - Делио Роси. Перничанинът така оглушителна падна, че не изкара до края надбягването си с Левски и проблемите на клуба.

Да се отказваш при първата трудност не е в кръвта на хърделистите. Точно такъв обаче е Спас Русев. Бизнесменът е възпитаник на Спортния техникум в Пловдив. На снимките по-горе ви показваме личното му дело от онова време.

Русев е тренирал при Петър Божинов и се е състезавал на 110 метра с препятствия. Резултатите му са били далеч от постиженията на онези от другата снимка, но те са склонни да го приобщят към групата на елитните български хърделисти, ако реши, че след Левски е време да отвори очите си и за българската атлетика.

За четвърти път бивши състезатели на 110 м с пр. и 400 м с пр. ще се съберат на сладка атлетическа приказка.

Превърналата се в традиционна среща на хърделистите тази година е на 7 май от 19:00 часа. Мястото е непроменено – ресторантът на "Диана" 3.

Пловдивското присъствие на купона е Димитър Гушев. А най-любопитното е, че и босът на атлетиката Добри Карамаринов е от клана на хърделистите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?