Новият шеф на ЦСКА: Без Гришата ставахме като просяците от Подуяне

В голям скандал се забърка новият изпълнителен директор на ЦСКА Филип Филипов. Публикация в личната страница на Фичо във Фейсбук буквално взриви футболната общественост с крайно обидни думи за вечния съперник Левски. "Без Гриша Ганчев ЦСКА щеше да прилича на просяците от Подуяне", написа Филипов, явно визирайки тежката финансова криза при сините.

"Не съм искал никого да обидя. Ще ви кажа какво имах предвид. Моето лично мнение е, че господин Ганчев пое ЦСКА в най-трудния момент в историята на ЦСКА, спаси го от фалит, прави много неща за клуба, които са видими за тези пет-шест години. С просяците от „Герена“ имах предвид точно това.  Не беше ли Ганчев, нямаше да има ЦСКА. Той е единственият човек, който е помагал страшно много не само във футбола, но и в спорта като цяло. Много световни, европейски и олимпийски шампиони са били спонсорирани от него.

След 2014 година, след управлението на Батков, в Левски отиват само служебни президенти, изпратени от Бойко Борисов. Дори самият Васил Божков каза, че е изпратен така. Да не говорим за Спас Русев и за други. Това не е само мое мнение. Това е мнение и на левскари. Имах точно това предвид, че ако не беше господин Ганчев, щяхме да сме в същата ситуацията, само че по-лошо. Защото на нас нямаше кой да ни изпраща служебни спонсори, президенти и собственици", заяви Филипов пред dsport.bg.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Марчел Рошу

Марчел Рошу

29.07.2021 | 15:10

До какво стига да се обиждат едни с други.И това за една футболна топка! Да,наистина за всеки запалянко е болна темата за любимия си отбор! Има ли представа някой ,който хленчи и обвинява другия,какви усилия трябва да полага някой собственик,които изважда от обръщение стотици хил.лв.и ги влага в спорта. Такъв беше г- н Батков за Левски и сега г- н Ганчев. Какви са укорите, но без обиди! Хайде щом толкова сме устати ,извадете поне 10 х.лв и ги дайте на любимият си отбор за подкрепа! Запалянко,но първо мисли да не се обижда някой,а да бъде градивно с полза за всички!

Отговори
0 0
Найден Найденов

Найден Найденов

29.07.2021 | 08:46

Просяци но истински нали така ЦСКА-ЛИТЕКС

Отговори
5 0
Драган

Драган

28.07.2021 | 07:51

На вас всички титли и купи са ви подарени от ЦК на БКП така че не говори кой кого е изпращал за президент.

Отговори
10 5
????

????

28.07.2021 | 07:05

А, с Гришата и ПРЕСТЪПНАТА му "бизнесфамилия" ЗАГУБИХМЕ ЦСКА на "АРМИЯТА", от 09.09.2016г,и получихме НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "цска ТИРЕ софия"!?

Отговори
12 2
Неприемливо

Неприемливо

27.07.2021 | 19:45

Адвоката на един патладжан - наркоман, "съдружник" с Фратев - просто ми идва в повече! Йезуити, криещи хищническата си същност с красиви фрази! Фарисейска работа. И сега, когато има това решение, ще отиде ли през зимата този при патладжаните в Столипиново да им каже да не палят гуми ? Зимата не е далече.

Отговори
9 0
Саката

Саката

27.07.2021 | 19:30

Алкохолът и проиграните апартаменти не му прощават

Отговори
14 2

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?