Следвайте ни

Нов успех за СК "Шампион" в старата столица

viber icon

С куп отличия се завърнаха от Велико Търново състезателите на  СК ”Шампион”(Пазарджик). Там се състоя Държавното първенство по модерен петобой за младежи и девойки,мъже и жени.

В индивидуалното класиране Емил Грозданов, който е на 15 години се класира на 3-то място при младежи и на 5-то място при мъжете.

Радослав Христов (15 год.) и Ангел Франгов (16 год.) са съответно 9-ти и 10-ти място при мъжете, и 7-ми, и 8-ми при младежите.

В отборното класиране момчетата на Шампион спечелиха бронзовите медали в отборното класиране при мъжете.

Това класиране постигнаха с лични резултати в плуването, комбинираната дисциплина и фехтовката.

Оценка „отличен“ заслужиха и девойките на клуба. Виктория Стойнова се класира трета при девойки и трета при жените. С отлични резултати момичетата на Шампион станаха първенци отборно при девойките и жените.

Участие взеха Юлия Спасова, Михаела Зонова, Виктория Стойнова и най-малката участничка Виктория Пенева, която е на 14 години.

До края на сезона състезателите на клуба имат още два важни старта - в Шумен за малките възрасти и Турнир „Хр. Чочев” в Пазарджик, на 22-23 август. Състезанието ще бъде и с международно участие.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?