64

Nostrabet Tipster League - Игра с прогнози и горещи награди

Подозираме, че един от основните проблеми при букмейкърите е фактът, че те изискват реални средства за правенето на спортни прогнози. Дълго време се твърдеше, че безплатният обяд не съществува и след като някой иска да предсказва събития, трябва да заплати услугите на оператора. Ето защо и често говорим за призива за отговорна и разумна игра, все пак освен победите, тук са налични и доста сериозни шансове за инкасирането на загуба. Ето защо и платформи като тази на Nostrabet идват с прогнози за футболни мачове и се стремят да ориентират по-лесно своите читатели. Въпросните се предлагат безплатно, като най-важното е, че това не е единствената интересна опция. 

След доста време в наблюдение и разглеждане на основните промоции, екипът реши да даде на своите фенове шанс да играят без абсолютно никакъв риск. Как така? Ще откриете, че така наречената типстър лига позволява на всеки един читател да се регистрира, достатъчно е да имате дори профил в социалната мрежа, за да се впуснете в безплатната игра. Казваме безплатна, защото няма да направите никаква инвестиция. В рамките на месеца може да предоставяте най-различни прогнози за подбрани дербита, които ще се обновяват на дневна база, а самите прогнози ще се случват с помощта на виртуални точки. 

Такива се предлагат при стартирането на месеца, като нашата препоръка е винаги да избирате началото на календарния месец. Тук сигурно идва и следващият въпрос, какво точно можем да получим при тази игра и защо изобщо да се включваме? 

Ако сте прекарали доста време в неуспешни прогнози, най-вероятно не сте останали очаровани от идеята, докато обаче не забележите, че тази лига отговаря на описанието за спортен рай, особено с такива посочени условия. Каква е причината обаче да се спираме на тази възможност? На първо място можем да забележим, че присъства месечен награден фонд, като най-добрите в месечните прогнози могат да получат парична награда. 

Освен това не говорим само за единична месечна промоция, феновете имат свободата да премерват сили от самото начало на спортния сезон до края - все пак обърнете внимание на сроковете. Тук не трябва да забравяме и наличието на големите награди в края на играта, които ще бъдат материални и включват iPhone 12 Pro, Playstation 5, дрон DJI Mavic Mini и още парични награди. 

Всичко това звучи повече от прекрасно, не правите никаква инвестиция, забавлявате се с приятели - впрочем ако поканите такива ще получите и бонус точки. Най-вероятно не сме споменали, но всички залози се правят с точки, регистрирайте се в началото на месеца и започнете да правите прогнози, като на края на месеца точно те ще определят вашата позиция, както и крайното класиране. 

Всеки месец точковият актив се нулира за следващия, ала натрупаните точки ще останат за генералното класиране. Обикновено заявяваме, че човек трябва да остане разумен и отговорен по време на игра, ала в този случай не виждаме защо да го казваме - идеята е да се забавлявате и да вземете колкото се може повече от футболните емоции. Препоръчваме да се запознаете и с общите условия и пожелаваме успех. 

Тук отбелязваме отново, че депозити не се изискват, необходима е най-обикновена регистрация и желание за емоция от играта, като всичко това със сигурност няма да ви разочарова по никакъв начин. Предстоят вълнуващи моменти от света на футбола и сега имате шанс да вземете повече от тях.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?