64

Nostrabet съветва: Как да ползваме частичен Cash Out в Bet365

Все повече букмейкъри се опитват да предложат възможно най-различни интересни функции за редуцирането на риска. Това е практика, която може да се открие при реномираните букмейкъри и има разумна причина да откриваме това – все пак в последните няколко години политиката на тази индустрия се промени и за да може всеки почитател да се наслади на играта си, той трябва да претърпява възможно най-малко загуби. 

Ето защо ако разгледаме портфолиото на bet365 български лицензиран букмейкър и известен със световно реноме, можем да открием, че присъства именно популярната функция кеш-аут. Сигурно се чудите какво точно представлява тя и защо все повече почитатели я търсят. 

Функцията може да се срещне в някои платформи и като „изтегли залог“ и позволява на спортните фенове да прекратят залога си, ако виждат, че същият няма да се реализира. Причината да се разпознава повече с чуждицата е, че в миналото букмейкърите разполагаха с платформа само на английски език, като след превеждането им се оказа, че феновете запазват чуждицата, защото така или иначе е успяла да се наложи. 

Какво трябва да запомним? На първо място можем да открием, че идеята тук е да се редуцира значително риска и при активирането на тази възможност, малка сума остава под формата на такса, докато нашият залог се връща обратно в сметката, като по този начин спестяваме доста главоболия. Каква е причината да имаме достъп до точно това? 

Ще открием, че нито един букмейкър не иска и не желае да оставя горчивия вкус на своите клиенти. Никой не иска даден отбор да се намразва или първите опити в спортните залози да се окажат достатъчни, за да може клиентът никога повече да не се върне. Все пак говорим за развлекателна индустрия и ако това условие не се изпълни, можем да бъдем категорични, че брандът никога няма да има лоялни клиенти. 

Какво обаче представлява частичния кеш-аут? В повечето случаи, ако все още не сме сигурни как ще приключи срещата, можем да използваме частичната опция. В този случай половината от инвестираните средства се връщат, като другата половина продължават да стоят на залог. Логично е да се досетим, че след това печалбата се преизчислява на база оставената сума. 

Как да го активираме? Обикновено, докато гледаме фиша и искаме да направим подобна селекция, получаваме опцията да изтеглим цялата сума или половината от нея, като имаме и свободата да изберем и никой няма да задава въпроси. Сега трябва да напомним обаче, че докато тази опция е валидна в редица сценарии, не е валидна в някои конкретни случаи. 

Например ако сме създали залог – една друга опция, която присъства в портфолиото на този букмейкър – нямаме абсолютно никакво право да се отказваме от него. Идеята все пак е, че сме сигурно в своята прогноза, следователно всеки клиент трябва да е много внимателен, когато избира конкретното дерби и пазарите в него. В много други случаи ще открием, че тази опция е повече от перфектна, а и винаги имаме свободата да използваме кеш-аут функцията, като дори има възможност да изтеглим и печалба с тях. 

На финалa трябва да напомним, че винаги трябва да бъдем разумни, да проверим какво точно предлага даден бранд, като описанията са много ясно посочени в условията на ползване, запознайте се и с тях. Кеш-аут не връща целия залог, както вече посочихме. По тази причина и самият оператор изисква от своите клиенти да бъдат разумни и да играят отговорно. Преследването на големите рискове идва със сериозна отговорност и точно по тази причина не трябва да бягаме от тази идея. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?