64
Следвайте ни

Nostrabet: Mr Bit предлага залози на еFIFA

viber icon

Подозираме, че феновете на футбола може да изпитат някои затруднения, ако ги попитаме дали познават Мосад "Msdossary" Алдасари или Донован "Tekkz" Хънт. Вярвате или не, това са особено успешни Фифа играчи и в последно време печелят доста сериозно количество турнири. Не е възможно да не сте ги чували, ако сте почитатели на електронния спорт FIFA. Електронните спортове се радват на много сериозни успехи в тази посока, като могат да предложат на абсолютно всеки почитател доста сериозни шансове за успех. Например ще открием, че феновете отдавна правят прогнози в секцията на mr Bit България и се оказва, че следят активно този вид дисциплини. 

Има и разумно обяснение, самият спорт е свързан с футбола, мнозина са играли предложенията на FIFA през последните години и знаят какво точно е удоволствието да се състезават с любимия си отбор. Електронните спортове са точно това и за разлика от развлечението, тук ще открием, че истинските почитатели са готови на всичко, за да гарантират на всеки един запалянко емоция, която трудно може да се открие дори в реалните дербита. Сигурно не ви се вярва, все пак реалният спорт се оценява на милиарди долари, докато електронният се нарежда на едва половин милиард. 

Почакайте известно време и ще откриете, че ще стигнем и до този момент, все пак футболът е на около век, докато електронните спортове са едва на 20 години. Говорим всички тези редове по няколко причини - първо е много трудно за един човек днес да се превърне в професионален електронен атлет и второ - не се налага. 

Причината е, че букмейкърите отдавна приемат залози на електронни спортове, като тази игра е налична в портфолиото на посочения бранд и може да се открие под формата на eFifa. Там ставките са почти идентични, както при другите футболни залози. Можем да изберем краен победител, присъстват под/над залози и азиатски хендикап, а както се досещате, обикновено електронните спортове предлагат безплатен стрийм, така че битката може да се гледа на живо. 

Има една подробност, която прави точно този вид дисциплини толкова вълнуващи - макар и да говорим за електронни игри, преди две години някои професионални футболисти приеха предизвикателството на геймърите и предложеха на всички да се включат в един такъв турнир. Същото се случи и с автомобилни пилоти, както и много други. По-важното в този случай е, че електронните спортове се превърнаха в успешен тренд. Да не забравяме и още една подробност, само тук ще открием смесени отбори на величия от цял свят. 

Едва ли някой е очаквал да види в един отбор Марадона, Зидан и Роналдо. Това е свободата на електронните спортове, а ако изгледате няколко срещи, трудно ще бъде да откриете разликите между реалния спорт и електронният - футболът си остава футбол и това е повече от прекрасна новина.

Най-важното, което трябва да запомним е, че макар и самият формат да е електронен, срещите тук са много повече, отколкото европейските престижни турнири. Всеки ден има достатъчно сблъсъци, а да не забравяме, че гледането на електронен спорт идва със своите позитиви, например имаме достъп до коментарно студио, радваме се на красива игра и освен това имаме шанс да правим прогнози. За последното ще имаме нужда от анализи, които можем да открием при анализаторите, но нека не забравяме, че залозите също имат своя риск – няма гаранция за успех, а само гаранция за емоция. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?