64

Nostrabet: Какво са предлаганите в efbet ТОП Фишове

Началото на спортния сезон започна с много изненади и тепърва ще можем да видим какво наистина следва от тази индустрия. Разбира се, най-големият партньор в това отношение - букмейкърите, също не изостават по тази линия. Ето защо и сега е моментът да напомним, че са налични и някои специални Efbet бонус кодове за още по-добри условия. 

И най-вероятно вече сте обърнали внимание на така наречените топ събития или топ фишове - двата варианта са правилни, в селекцията на един от най-старите български и вече международни букмейкъри. Със сигурност се чудите какво точно предлага този оператор и веднага ще отговорим. На страницата на бранда можем да открием наличието на интересни и специално селектирани срещи, които се радват на много по-сериозно внимание от страна на самите потребители. 

Какво ще открием там? Интересното тук е, че операторът избира доста богата гама от събития, като изгледът може да бъде направен за 24 часа или за наличието на всички подбрани срещи - логично е да се досетим, че същите се обновяват. 

Защо обаче фокусът е насочен точно натам? Нека обърнем внимание на факта, че ако издирите срещата в обикновената платформа, веднага ще забележите, че коефициентите не са същите и се разминават. След като спортният сезон стартира и има достатъчно фенове с поглед към играта, те трябва да получават и много по-добри условия. Изискването за ползване в този случай е всеки запалянко да има регистрация. 

Тоест нови и вече регистрирани потребители спокойно могат да се възползват от промоцията. Самият букмейкър не е посочил дали има ограничения за използването на бонуса, а след като такива липсват, най-вероятно свободата е пълна и остава в ръцете на потребителите. Какви са наличните спортове? Ще открием, че на база активността им това са най-скорошните събития и имаме достъп до тенис, баскетбол, а при появата на по-интересни дербита със сигурност ще открием и краля-футбол да е наличен като топ събитие. 

Освен наличието на добри коефициенти, тук трябва да подчертаем и наличието на още по-добри пазари, като същите са доста сериозен брой. Можем да правим прогнози с помощта на под/над, хендикап, краен победител, точен резултат и още много други. По всичко личи, че запалянковците ще могат да получат повече от играта, но нека не забравяме, че тук е важно да имаме отговорна и разумна игра. Не забравяйте, че това е само шанс, никой не може да ви гарантира успех, колкото и да ви се иска. 

По-добрите условия никога не означават, че рискът е по-малко, напротив, понякога високите коефициенти показват минималния шанс на даден атлет да спечели, ниските коефициенти прогнозират успеха на даден потребител. Това е от голямо значение и не трябва да се изненадваме от тази идея, коефициентите винаги са работили в обратната пропорция.

След тази подробност нека не забравяме, че няма да се разминете без нуждата от анализи и проверка на статистиката. Един залог е успешен едва тогава, когато всички официални възможности и рискове в срещата са преценени, точно това пък прави и този сектор толкова вълнуващ. Нито един анализ не дава 100% успех, няма как да очаквате нещо подобно, особено след като използвате собствения си депозит. Едва ли има човек, който да не е виждал обратите по време на някои от най-важните двубои, следователно не се изненадвайте, когато откриете, че малкият отбор прави за смях друг тим, в който са инвестирани доста милиони.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?