64

Nostrabet: Какво представляват бързите пазари на Сезам

Всеки букмейкър се стреми да предложи повече разнообразни пазари за своите почитатели. Няма как да не открием, че тук оригиналните решения продължават да се появяват във всеки един момент. С оглед на конкуренцията можем да открием повече информация, при това подробно за Sesame Casino и някои от най-интересните опции, които се предлагат в дадена секция. Например можем да открием, че почитателите на футбола разполагат с така наречените бързи залози. 

Както се досещаме, специалната секция е място, където букмейкърът задава една потенциална прогноза, повишава своите коефициенти и дава възможност на всеки да се възползва от един малко по-различен метод за забавление. Свободата на този оператор е да измисля най-различни пазари и той определено се възползва от тази идея. Например в някои срещи, преди да са започнали, можем да получим правото за прогноза на първи гол. Избираме в какъв времеви интервал ще се случи той и чакаме старта на срещата. 

Подобни смели предизвикателства идват и с различен рисков процент, но се оправдават с коефициентите. Както обаче вече посочваме, в повечето случаи опцията продължава да присъства и в секцията „Спорт на живо“. Там обаче можем да открием, че с напредване на времето, самите коефициенти могат да се повишат. Именно това прави и секцията с бързи залози привлекателна, но още тук ще напомним, че в този случай е разумно да изчислявате и коефициентите, все пак същите са от особено значение, особено ако търсите добър начин да се насладите на истинската игра. 

Ето защо посочваме на повечето почитатели един добър начин да проверят какви шансове е дал самият букмейкър от самото начало. За целта може да използвате една много елементарна формула делите 1 на коефициента и след това умножавате по 100. В този случай при коефициент 2.00, ще имате числото 0.5 и след като го умножите по 100 ще откриете, че имате около 50% шанс. 

Може да използвате тази формула за всички видове залози, за да разберете какво точно ви казва букмейкъра. Логично е, че високите коефициенти ще дават по-малки шансове, следователно секцията с бързи залози изисква разумна игра, може би една от най-разумните, които сте предприемали, особено след като тук предложенията са наистина интересни. 

Защо е необходима тази опция, след като така или иначе всяко едно дерби идва с достатъчно пазари? Това е добър въпрос, но нека не забравяме, че аудиторията отдавна се опитва да намери по-оригинални предложения, по-добри условия, както и възможност да се забавляват бързо, точно тук става ясно и защо името на тази промоция е точно такова. Това не трябва да ни изненадва по никакъв начин, все пак този оператор избира някои от най-специалните си предложения за тази секция и точно с това се печели вниманието на аудиторията. 

Ако за първи път чувате за този бранд, не бързайте да се изненадвате, операторът е на пазара отскоро, но ако наблюдаваме времето и идеите, които реализира, при това за много кратко време, определено ще открием, че заявката е доста висока и се реализира. Разбира се, това няма да е единствената специална опция, която присъства в тази посока и точно по тази причина не трябва да се изненадваме, ако брандът въведе и други интересни опции в тази посока. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?