64

Nostrabet: Как работи ранното изплащане на футбол в Inbet?

Различното между Inbet и много други букмейкъри е, че брандът нашумя със своите специални оферти за клиентите си. В сайта могат да се намерят бонуси за спорт и казино, а с течение на времето се добавят нови промоции. Потърсихме Nostrabet, за да ни разкажат за новата оферта „Ранно изплащане на футбол“ в Инбет, а те ни посочиха всички подробности в тази публикация.

Условия за ранно изплащане на футбол в Inbet

Това е един нов и много интересен бонус на Inbet, който се нарича „Бонус 2 гола разлика“. Офертата важи за пазара „Краен резултат“, който обхваща 90 минути от целия мач, без да се включват продълженията и дузпите. Правилото е много елементарно и ще допадне на залагащите. Ако вашият отбор поведе с 2 гола разлика във всеки един момент, операторът ще ви изплати печалбата. 

Няма значение, дали противникът ще изравни на по-късен етап. Един път избрания от вас отбор повел с гола разлика, печелите залога по коефициента, а какво ще се случи на по-късен етап в двубоя, няма никакво значение. Такъв тип промоция не се среща често, така че заслужава вашето внимание. Това условие се отнася за извършените от вас единични залози в уебсайта на Инбет. 

Що се касае до множествените залози, ако отборът поведе с 2 гола разлика, той ще се маркира като печеливш, а останалите ще останат активни в колонката. При положение че някой от отборите поведе с 2 гола разлика, но изгуби мача, в секция „История“ ще бъде отразен като губещ, но реално ще бъде печеливш, като се вземат предвид правилата на офертата „Бонус 2 гола разлика“.

Тук трябва да напишем и някои важни неща. Залози на мачове с 0% марж, няма да се зачитат към тази оферта. В същото време залогът не е валиден за селекцията равенство в сайта. Вие нямате право да използвате функцията за затваряне на залога „Кеш аут“, за да ползвате този бонус. 

Преди да се възползвате от бонуса, трябва да отидете в секция „Промоции“ на сайта, да кликнете върху „Бонус 2 гола разлика“ и да видите за кои футболни първенства и турнири важи тази оферта. Там ще намерите пълен списък със събития, за които може да бъде приложен бонуса. 

Защо е полезен бонус 2 гола разлика?

Общо взето има голяма вероятност в мача, даден отбор да поведе с 2 гола разлика, а това ви гарантира автоматична печалба, без да се налага да чакате последния съдийски сигнал. Интересното е, че дори при изравняване или победа на другия тим вие пак ще си вземете печалбата, когато любимците ви дръпнат с два гола разлика и това бъде отчетено в системата.

Добрата новина е, че бонусът може да се използва както за единични залози, така и за права колонка, като правилото остава непроменено. Водейки се от горното тази промоция е наистина полезна и всеки активен потребител в онлайн платформата на Инбет може да я използва. 

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?