Следвайте ни

Наско Сираков влиза в ЦСКА?

viber icon
"Хасковска Марица"

Информацията, че Наско Сираков може да заеме ръководен пост в ЦСКА разцепи "червените" привърженици, съобщи  БЛИЦ. Част от феновете са склонни да приемат подобен ход на ръководството заради сериозните аргументи в подкрепа. Шефовете са обяснили, че Наско Сираков е единственият, който може да защитава интересите на ЦСКА в Изпълкома на БФС. Но не това е най-важното. Сираков отдавна се наложи като най-добрия ръководител, когато разполага с цялата спортно-техническа власт. Именно това е козът на ръководството на ЦСКА - да привлече силен човек в ръководенето на спортната материя в Борисовата градина.

Другата част от феновете съвсем резонно се противопоставят на подобен ход. Основният им аргумент е историческото съперничество и според тях невъзможността Наско да бъде приет като част от клуба с оглед миналото му, свързано с Левски.

Близки до "червените" обаче припомнят някои бивши назначения в ЦСКА. Например с Георги Йорданов-Ламята, Божидар Искренов или Георги Василев-Гочето, който бе и на "Герена". В случая обаче Сираков е емблема на "сините" и все още не е ясно дали въобще има шанс да заработи на "Армията".

Според източници на БЛИЦ среща между ръководството на ЦСКА и феновете, на която е било отправено това предложение, е имало, но самият Наско с нищо не е ангажиран към този момент. Екипът ни потърси "синята" легенда, но не бе открит за коментар.


Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?