Следвайте ни

Много лоша новина за Багата

Звездата ни в UFC Благой Иванов ще трябва да стои далеч от професионалните битки за известно време. Медицинските лица на Спортната комисия на щата Ню Йорк определиха наложителна почивка от 60 дни на Багата, в която той няма да може да се състезава. Той ще бъде допуснат до клетката преди изтичането на този период, само ако получи медицинско разрешение след допълнителни прегледи.

Феновете на ММА няма да могат да се радват и на култовия Нейт Диаз в клетката следващите 60 дни. Бруталната аркада, която получи по време на битката с Хорхе Масвидал, и ударите, които му бяха нанесени са причината за това.

Друг боец, който ще почива след UFC 244, е Грегор Гилеспи. Бившият шампион по колежанска борба на САЩ ще трябва да стои далеч от бойните спортове поне за 90 дни, тъй като бе брутално нокаутиран с хай-кик от Кевин Лий.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?