Следвайте ни

Митов: Хебър може много повече

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов остана доволен от показаното, от своите момчета при днешната победа над Кариана(Ерден) с 2:1 в Брацигово.

"Стана един много добър мач за гледане от страна на публиката. Ние започнахме много сковано. В първите 15 минути не виждах отборът, който искам да бъде. Постепенно взехме контрола над играта, държахме топката, но ни вкараха гол от заучено положение, за което ние принципно бяхме подготвени.

Беше много важно, че успяхме да се върнем в мача почти веднага с този страхотен гол на Янко Ангелов.

Смятам, че през втората част имахме пълен контрол над мача и резултатът трябваше да бъде по-изразителен.

Казах на момчетата, че трябваше да затворим мача по-рано, защото при 2:1 за нас имахме 2-3 добри ситуации за трети гол", отбеляза треньорът.

Той призна, че не иска да вижда пасивен Хебър в началото на домакинските си мачове.

"Ще работя за това отборът ни да започва мачовете си по друг начин, а не като днес. В стремежа си футболистите да се докажат пред нашите фенове, явно се сковават и стъписват и реално не могат да покажат това, което могат. Като цяло ни чака много работа макар че вече започваме да избистряме стил на игра. С победи ще върнем публиката, а тя е много важна за нас", подчерта Митов.

 

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?