1553
Следвайте ни

Министър Василев към Раева: Последен писък, затварям кранчето на мафията

viber icon

Министърът на спорта Радостин Василев отговори на президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, която по-рано днес го остро го атакува с пост във "Фейсбук". той даде остра пресконференция:

 "Да се урежда финансиране и пари с обаждания по телефона, ако някой си мисли, че може да разговаря така с министъра, се е заблудил.

 Някой ако е живял в заблуда, че по този начин може да комуникира, се е заблудил. Не визирам г-жа Раева. Най-важното нещо е, че записвахме срещата. Ето ги твърденията на г-жа Раева и ще говорим по тях.

Никой не разбра защо напусна залата. След това прочетохме изявлението й, което не отговаря на истината в голямата си част. Самото присъствие с шапка е неуважение към институцията.

Не знам дали разбирате, че когато един човек е дошъл недобронамерен, каквото и да му кажеш, търси конфронтация.

Федерацията по Художествена гимнастика, на фона на останалите федерации, се е ползвала с финансов комфорт. Казах й, че тя е от най-финансираните федерации и е имала не само изключителен финансов комфорт. Тя каза, че това я обижда.

Аз съжалявам, че изпада в такова състояние. Не мога да отговарям за психическото й здраве. Може би трябва да потърси професионална помощ. Днес тя ми се обиди, вчера - нейният съпруг. Влизаме в семейни войни.

Г-жа Раева дойде да действа агресивно.  Написа пост, който е преднамерен, нечестен, лъжлив. Аз съм един от хората, които изобличават лъжи и затова ви събрах.

Позволи си да ме търси по телефона. Ако тя е свикнала да говори с по този начин с Кралев и предишния премиер Борисов, аз не мога да говоря по този начин с федерациите. Днес казах, че всички са добре дошли.

Аз съм човекът, който затваря кранчетата, които са текли дълги години на сервилните лакеи на мафията. Тя е завладяла българския спорт. Започвам жестоки проверки.

Вероятно някой може да е чул, че Българската федерация по художествена гимнастика ще е проверявана за дълъг период назад и иска да ме вкара в скандал. 

Ако искате слушаме и гледаме срещата. Никога не съм нападал нея и нейния съпруг.

Няма да позволя на председателя на една федерация да извива ръцете на министъра. Как имало 1,5 млн. при Пламен. Говорят си на малки имена.

Тук някои хора, облагодетелствани от мафията, си говорят на малки имена. Само, че за мен те са г-н Манолов и г-жа Раева. Ако някой има други намерения, ще ги разоблича бързо.

В момента, в който г-жа Раева напусна залата, 50 федерации си отдъхнаха.

Виждам писъците, последните стенания на статуквото, на мен ми доставя удоволствие. Мога да давам пресконференции всеки ден", каза Радостин Василев. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

3,14

3,14

14.01.2022 | 08:09

За неуважение към Министъра и накърняване имиджа на Министерството на спорта да бъде уволнена дисциплинарно!На Илияна и липсват първите седем години,затова е такава!Съчуствам и на Наско!

Отговори
5 2
прозд

прозд

13.01.2022 | 23:04

министърчето, даси виждал кралицата на англия да си сваля шапката................................... няма такива нефелни министри, некадърни и арогантни

Отговори
3 14
боже, колко е прост

боже, колко е прост

13.01.2022 | 21:57

ей, министре! Не знаеш ли, че жената може да не сваля ръкавици като се ръкува и да носи шапка в помещение. Къде си расъл бе момче, не си ли чувал за етикет. Я, вземи разпитай и се извини за простотиите, които си казал.

Отговори
6 14
Браво Министре

Браво Министре

13.01.2022 | 20:55

Това алчно и нахално женище си мислеше,че освен нея други федерации няма.Врътни кранчето,даже го завари за по-сигурно.

Отговори
29 5
МИМИ

МИМИ

13.01.2022 | 20:51

А СЕГА КАК ША БИЕМ РУСКИНИТЕ

Отговори
14 3
Джони

Джони

13.01.2022 | 22:36

с водка

Отговори
9 1
Браво

Браво

13.01.2022 | 20:04

Ай стига вече с тая гимнастика и Сираковица-все недоволна от окраденото,все й е малко! Браво на министъра!

Отговори
41 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще депортират ли Джокович?