61
Следвайте ни

Майк Тайсън видя смъртта след пушене на прах от сушена жаба

viber icon

Един от най-великите професионални боксьори в тежка категория - Майк Тайсън се е срещнал на живо със смъртта, след като е пушил отрова от жаба. За това свидетелства самият той. 

55-годишният Тайсън е изпаднал в кома, след като приел психеделичното вещество, което се събира от вида на земноводни Bufo Alvarius и след това се суши, преди да бъде превърнат в кристал, който може да бъде пушен. При първата му среща с този опиат, Майк е разбрал, че няма да живее вечно.

„Умрях“ по време на първия си опит, който ме прати в някаква друга орбита, непозната до този момент. Това беше един вид пътуване, а в тези пътувания научих, че смъртта е красива.

И животът, и смъртта трябва да са красиви, но смъртта има лоша репутация.

Жабата ме научи, че няма да бъда тук завинаги. Имаме срок на годност", .

Майк разкри и как се натъкна на вълшебната жаба за първи път: „Направих го, за да добия смелост. Употребявах тежки наркотици като кокаина, така че защо не? Това е друго измерение. Преди да поема жабата, бях развалина. Най-трудният опонент, с който съм се сблъсквал, бях аз самият.

Имах ниско самочувствие. Хората с голямо его често имат ниско самочувствие. Ние използваме егото си, за да субсидираме това. Жабата премахва егото. Това ме направи по-креативен и ми помага да се фокусирам", каза той. „Вече имам присъствие на бизнесмен и предприемач. Хората виждат разликата в мен. Това говори само за себе си. Ако ме познавахте през 1989 г., вие познавахте друг човек. Умът ми не е достатъчно изтънчен, за да разбера какво се е случило, но животът се подобри. Цялата цел на жабата е да достигне най-високия ви потенциал. Гледам на света по различен начин. Всички сме еднакви. Всичко е любов.

Боря се психеделиците да станат лекарство, което можете да купите без рецепта. не съм свършил. Искам да направя повече. Искам да бъда най-добрият в тази област", откровен е Майк Тайсън.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ELODIE KOWALSKI

ELODIE KOWALSKI

18.11.2021 | 05:42

Когато на прага ви се появят неочаквани разходи, позволете на CREDITMUEL да ви помогне да намерите покритие. Заемът от тази страхотна организация може да бъде решението, от което се нуждаете , за да не бъдете претоварени, когато разходите за ежедневния живот започнат да се трупат. Днес ви е предложено перфектно решение, кандидатствайте за заем днес от 3000 до 5000000 евро с годишна лихва от 5%. Възползвайте се от възможността веднага и се свържете с нашата поща за бърз отговор чрез [email protected] Ние сме винаги отворени.

Отговори
0 3
Дада

Дада

18.11.2021 | 01:10

Гну-СЕН НЕ-ГЪР

Отговори
2 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?