Майк Тайсън и Рой Джоунс-Младши не се биха в 8-рундова битка

Майк Тайсън и Рой Джоунс-Младши се завърнаха на ринга в демонстративно боксово шоу.

54-годишният Майк Тайсън и три години по-младият от него Рой Джоунс изиграха 8-рундов оспорван мач, в който победител не бе излъчен.

Регламентът бе всяка част да е с времетраене по 2 минути, пояснява boec.bg. Бившият абсолютен световен шампион в тежката категория впечатли с формата, която демонстрира за възрастта си и определено направи силно начало в срещата.

Майк бе свеж до последния гонг и като цяло по-агресивният на ринга. От своя страна, Джоунс-младши показа няколко добри комбинации с ръцете, но така и не успя да порази сериозно противника си.

Тактиката на Рой бе да държи на дистанция Тайсън, а двамата често влизаха в клинчове. На моменти ни лишава от удоволствието да наблюдаваме удари помежду им, но със сигурност това бе с цел да се съхранят.

Все пак Тайсън по-често търсеше атака в тялото на опонента си, като на няколко пъти успя да вкара добри крошета и ъперкъти.

"Железния" Майк се качи на ринга за първи път от 15 години насам. Многократния шампион за професионалисти в няколко категории и сребърен медалист от Олимпийски игри в Сеул 1998 Рой Джоунс-Младши участва в демонстративен мач преди две години (февруари 2018), но официално се оттегли през 2009 г.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?