Мартин Йол иска Лампард до Бербатов във Фулъм

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол определи ветерана на Челси Франк Лампард като един от най-продуктивните халфове в Англия през последните 40 години. Холандецът призна, че много би искал да има 34-годишния полузащитник в своя отбор, но е наясно, че Лампард трудно би заиграл заедно Димитър Бербатов на "Крейвън Котидж".

"Лампард е един от най-продуктивните халфове в Англия през последните 30 или 40 години. Всеки би искал да го има в състава си. Той е във форма, а и характерът му е добър. Сигурно би отговорил с усмивка, ако чуе за предложение от страна на Фулъм, но аз много бих искал той да е в моя отбор. Това обаче е само хипотетично, тъй като той никога няма да играе за Фулъм. Не мисля, че би се съгласил да премине в отбор, който се бори за топ 10. Лампард е жива легенда на Челси. Печелил е всички награди там и в крайна сметка мисля, че те ще го задържат", заяви Йол.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
KROKODIL

KROKODIL

17.04.2013 | 15:39

МАРТИН ЙОЛ НЕ Е ДОБРЕ.СИГУРНО ОТРОВНАТА ИДЕЯ МУ Е ПОДХВЪРЛЕНА ОТ ОНЯ ПОСИРЕЧ БИРБАТОВ.ЛАМПАРД ПЪК ТРЯБВА ДА Е ЛУД ДА ИГРАЕ В ТОЯ НИЩОСТРУВАЩ ОТБОР ЗАЕДНО С ОНАЯ ЧЕКНЕЩА СЕ КАТО ДОЛНОПРОБНА КУРВА БИРБАТОВ.

Отговори
0 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?