Маричанки с първа тренировка в Бурса СНИМКИ

Волейболистките на Марица (Пловдив) направиха първата си тренировка в Бурса, където пристигнаха вчера за предстоящото си участие в силния международен турнир Дженгиз Гьолю.

След участието си в откриването на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО вчера сутринта в Пловдив, шампионките отпътуваха за Турция. Те успешно преодоляха задръстванията в Истанбул и септемврийската жега и пристигнаха в Бурса в късния следобед.

Поради ангажимент на някои от състезателките към националните гарнитури на България, в групата на Марица към този момент са само 11 волейболистки – разпределителката Кристина Чешляр, крайните нападателки Десислава Николова, Кремена Каменова, Радосвета Тенева, Силвия Андреева, Симона Димитрова и Таня Петкова, центровете Виктория Григорова, Дима Ушева и Милена Димова и либерото Ивелина Монова. Очаква се за началото на турнира в сряда към отбора да се присъедини и Мирела Шахпазова, която вчера се окичи с бронзов медал от Световното първенство за жени до 23 години в Словения.

Днес следобед момичетата на Иван Петков ще направят своята първа редовна тренировка в зала, след като тази сутрин те бориха железата във фитнеса на своите домакини от Бурса Бююкшехир Беледийе (Бурса).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?