Следвайте ни

Любо Пенев сменя Ел Маестро в ЦСКА

Неочакван трус се очаква да разклати ЦСКА в близките дни. Любослав Пенев най-вероятно ще смени Нестор Ел Маестро като старши треньор на червените. В момента ръководството преговаря със сръбския настарник за разтрогване на договора му.
Все още няма яснота кога точно ще бъде обявена смяната. Факт е обаче, че шефовете на ЦСКА-София са крайно недоволни от резултатите на отбора, както в първенството, така и в контролните срещи, проведени в Испания. Притеснително за ръководните фактори обаче била най-вече играта на тима.

Дори и Ел Маестро да оцелее за началото на пролетния дял от шампионата, то всяка негова издънка може да се окаже фатална. А още в началото ЦСКА-София може да стъпи накриво – гостуване на Черно море. Следва домакинство на Ботев Враца и след това голямото дерби с Левски. Така че специалистът може скоропостижно да си събере багажа от „Армията“.

 

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?