49

Лоша дисциплина извади Йосиф Миладинов от Световното по плуване

Йосиф Миладинов има проблеми с килограмите, има проблеми с дисциплината и родителите му го върнаха в Швейцария, защото тук компанията не му понася, каза председателят на федерацията по плуване Георги Аврамчев.

Босът обяви, че двама от най-добрите ни плувци - Калоян Левтеров и Йосиф Миладинов, отпадат от състава на националния отбор за Световното първенство в Будапеща.

"Калоян Левтеров преди десетина дни, празнувайки абитуриентския си бал, си е срязал ръката на някакво стъкло. Има забрана да плува 20 дни. И по тази причина Световното първенство “отлита”. За мен това е непрофесионално отношение и на него, и на неговия треньор. Разбираме, че абитуриентският бал е веднъж в живота, но спортистите трябва да могат да правят преценка", допълва Аврамчев 

Националният отбор за Световното първенство ще бъде съставен от Диана Петкова, Габриела Георгиева, Жанет Ангелова, Антъни Иванов, Любомир Епитропов, Калоян Братанов, Йордан Янчев и Дениел Нанков. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Нали е Спициален анаааааален чифут

Нали е Спициален анаааааален чифут

14.06.2022 | 18:12

На Йосифчу шъ му направим спициална за него чифутска дисциплинка Сам да плува и да съ състезава във Мъртво море колко ще Нали

Отговори
2 4

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?