Следвайте ни

Локо(Септември) с отворено писмо до ОС на БФС

viber icon

Отворено писмо до ОС на БФС изпрати днес ръководството на ФК Локомотив(Септември). То е адресирано до председателят на централата Спас Иванов и шефът на Съдийската колегия Асен Георгиев. Повод за хабера е отминалия мач на Локо в Мирянци по време, на който Ангел Лачов получи фрактура на глезена си.

Поместваме пълния текст на писмото без редакторска намеса:

 

                                                        ОТВОРЕНО ПИСМО

                                                      ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ФК „ЛОКОМОТИВ СЕПТЕМВРИ” ГР.СЕПТЕМВРИ

                                                       ДО

                                                      ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА БФС ГР.ПАЗАРДЖИК Г-Н СПАС ИВАНОВ

                                                       ДО

                                                       ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ Г-Н АСЕН НИКОЛОВ

 

          Изпращаме това писмо относно изминалия мач от 4-ти кръг на А-ОГ Пазарджик, сезон 2019/2020г. между отборите на  ФК „Тракия Пазарджик” с.Мирянци и ФК „Локомотив Септември” гр. Септември състоял се на 15.09.2019г. от 17.00ч. на стадиона в с.Мирянци, завършил 3-0 в полза на ФК „Локомотив Септември”. Делегат на срещата беше Трендафил Узунов, главен съдия Мариян Дойчев и помощници Георги Шиндеров и Стефан Кестенов.

         Въпреки ежегодните предписания на ОС на БФС и на отбор, който има претенции да играе в А-ОГ сме възмутени от липсата на каквито и да е елементарни санитарно-хигиенни условия, тясна съблекалня и неравен терен. Срещата започна с много груба и безцеремонна игра от страна на домакините, която бе толерирана от гл. съдия Мариян Дойчев. От щаба на ФК „Тракия Пазарджик” мотивираха по време на цялата среща своите играчи с реплики от рода на: „ритайте ги, счупете им краката” и куп други заплахи от този тип по адрес на нашите футболисти. Хора от публиката правеха същото и логичното дойде! Ветеранът Георги Георгиев от състава на домакините влезе абсолютно умишлено отзад в краката на Ангел Лачов от ФК „Локомотив Септември”, при което втория получи фрактура на глезена. Искам само да отбележа, че това беше и единственият при това жълт картон в този мач, който посочи физкултурникът Мариян Дойчев! След тази ситуация младите играчи от нашата резервна скамейка отказаха да влязат в игра.

Преди няколко години на същия стадион нападателят на домакините Васил Николов счупи крака на противников вратар. Искам да изкажем възмущението си от същото това лице Васил Николов, който беше на стадиона и хвърли предмет по нашата публика.

Ръководството на ФК „Локомотив Септември” и футболистите на клуба по никакъв начин не толерираме случилото се в с. Мирянци, понеже е крайно недопустимо и неспортсменско! Според нас никоя победа не струва високата цена, която платихме!

Силно се надяваме, че ръководството на ОС на БФС в лицето на г-н Иванов и Председателя на съдийската колегия г-н Николов ще вземат под внимание изложените факти!

В противен случай ФК „Локомотив Септември” ще преосмисли гостуванията си в с.Мирянци с цел запазване здравето на играчите си!

  

 

С Уважение: Васил Григоров

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?