Локо продължи договора си с Аджъбадем

Новото ръководство на Локомотив си осигури партньорство с една от най-големите здравни организации в света. И през този сезон черно-белите ще ползват услугите на холдинга Аджъбадем, който има 17 болници по целия свят. Сътрудничеството на клуба и Аджъбадем  датира от 2011 г. като досега като в клиниките на холдинга са излекувани много футболисти на пловдивския тим и школата.

"Новият модел на управление в Локомотив отново даде резултат. Имаме удоволствието да съобщим, че сме един от трите български клуба, подписали договор за партньорство с една от най-добрите вериги болници в света - Аджъбадем. Здравният холдинг, притежаващ 17 многопрофилни и високотехнологични болници в света и новото ръководство на Локомотив си стиснаха ръцете и пожелаха сътрудничеството да продължи.

Така клубът ни се нарежда до Цървена звезда, Партизан, Динамо (Букурещ), ЧФР Клуж, Бешикташ, Трабзонспор, Турската футболна федерация, Баскетболната федерация на южната ни съседка и още 33 спортни клуба, които са доверили здравните грижи на специалистите и отличните условия в болниците на Аджъбадем. Като признание за високия професионализъм в лечението на спортисти, през миналата година клиниката по спортна медицина Фулия към Аджъбадем получи най-високото отличие на ФИФА – Награда за отлични резултати.

Всички футболисти на Локомотив получили травми и наранявания изискващи болнична помощ, ще бъдат лекувани напълно безплатно. Припомняме, че страхотните специалисти на болницата вече помогнаха на две момчета от школата на Локомотив, както и на много футболисти от първия тим на клуба. Тодор Тимонов, Йордан Юруков, Костадин Марков, Лъчезар Михайлов, Лъчезар Якалиев, Аян Садъков – младши бяха напълно излекувани под грижите на партньорите от Аджъбадем, а Веселин Дойчевски направо бе върнат към живот след над 10 операции.

Убедени сме, че партньорстово ще продължи да бъде от полза и за двете страни!", се казва в прессъобщението, публикувано в официалния сайт на клуба. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?