Локо продаде Михалевич в Полша

Хърватинът подписа с Видзев за 2 години

Локомотив осъществи трансфер в последния ден преди затварянето на пазара в Европа. Черно-белите продадоха нападателя Филип Михалевич във Видзев, който се подвизава в третото ниво полския футбол. Днес той е подписал договор за 2 години с опция за удължаване с година с тима от Лодз.

Легенда на Видзев е футболист №1 на страната за всички времена Збигнев Бонек.  
Трансферът бе обявен в официалния сайт на клуба Нито там, нито в страницата на Локомотив обаче бе спомената сумата, срещу която Михалевич преминава в Лодз. От клуба само изказват благодарност на фирмата основен спонсор ZCB Owczary, която е помогнала за осъществяването на трансфера.

Филип Михалевич бе привлечен на Лаута през зимата. С черно-бялата фланелка той изигра общо 11 мача, в които отбеляза четири попадения. През настоящата кампания хърватинът вкара само един гол, но той се оказа победен при визитата на Лудогорец в Разград. От шестте срещи от началото на първенството Михалевич само два пъти бе титуляр. В двубоя срещу Верея пък изобщо не влезе в игра, докато в останалите три срещи влизаше на смяна. 
Акрапович ще трябва да се оправя без Михалевич при гостуването на Ботев (Враца). Двубоят от седмия кръг ще се играе в Монтана в неделя от 18.45 часа. Срещата ще е в града край Огоста, тъй като под връх Околчица все още не е монтирано новото осветление. Треньорът няма да може да използва и наказания халф Игор Банович, който получи червен картон при загубата от Черно море миналата седмица.
Домакините от Ботев направиха жест към феновете на гостуващия тим и пуснаха евтини билети за мача. Пловдивските запалянковци, които ще подкрепят любимците си срещу врачани, ще плащат вход само от 5 (пет) лева в неделя. Мачът бе поверен на сватбар №1 в реферската гилдия Ивайло Стоянов от Петрич.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?