Локо без треньор и капитан за дербито с Вихър

Две „жертви” даде септемврийският Локомотив 2011 след отминалия мач срещу Марица(Белово), загубен от „железничарите” с 1:3 миналата събота.

За получен червен картон за 1 среща бяха спрени състезателните права на капитана на Локо Цветан Харалампиев. За един мач без треньорския права пък остана наставникът на септемврийци Илия Танев, който беше пратен на трибуните на стадион „Марица” заради обиди и апострофи към главния съдия Иван Кобаков – Колина.

При това положение капитан и треньор на Локо ще бъдат сред зрителите в предстоящото местно дерби с Вихър(Ветрен) в събота.

Още четирима състезатели от регионалния футбол останаха без права след отминалия кръг в „А” ОФГ.

С най-голяма санкция сред тях е Петър Гатев от Левски(Паталеница), който ще почива принудително в 3 мача заради получения червен картон на срещата в Козарско.

За 2 срещи са спрени правата на Илиян Величков от Спартак(Калугерово), а само по 1 мач принудително ще пропуснат Георги Николов от Тракия Пазарджик и Йордан Атанасов от Тракиец(Главиница).

По доклад с глоба от 125 лева и последно предупреждение за лишаване от домакинство бе наказан тимът на Родопи (Дебръщица).

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?