Кубрат Пулев обеща красив нокаут на Джошуа

Мега звездата на българския професионален бокс Кубрат Пулев пророкува победа с красив нокаут в някой от по-късните рундове на мача за световната титла срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон.

“В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален“, коментира Кобрата в специално интервю, публикувано във фейсбук страницата на WINBET, официален партньор на Кубрат за срещата.

“Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да  очаквате един хубав, красив нокаут”, допълни с усмивка той.

Запитан дали се чувства готов за мача, той отговори: “Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви така както природата го е начертала.”

  
Кубрат коментира също, че не се интересува от това как се подготвя Джошуа за двубоя: “Интересува ме само моята ситуация, моята форма, моето желание за игра, моето желание за победа, хъса ми. Интересува ме жаждата ми да отида и да победя. Това е важно за мен. За мен не е важно другия да е зле, важно е аз да съм добре”,каза той.

А какво е научил за себе си през почти двете години, докато чакаше за този двубой.

“Много неща. Постоянно уча, постоянно анализирам себе си и не е лесно човек да бъде критичен дори и към себе си. Макар че от друга страна аз се възхищавам на себе си за много от нещата, колкото и нескромно да звучи. Но въпреки всичко анализът на всяка една ситуация в живота дава на човек възможността да се развива , да е още по-добър в утрешния ден”, заяви Кобрата.

Какво го отличава от другите боксьори?
Лявата ръка ми е много силна.

От какво се страхува?
Може би се страхувам само от себе си.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
МИТЬО ПИТОНА

МИТЬО ПИТОНА

04.12.2020 | 16:35

Кобра, много лабут ще ядеш...

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?