Следвайте ни

Кубрат Пулев: Бия Джошуа и чакам Фюри

viber icon

Претендентът за световните титли в тежка категория Кубрат Пулев даде интервю пред официалния канал на промоутърската компания "Мачрум" в YouTube преди дългоочакваната грандиозна битка за поясите на Антъни Джошуа в събота.

"Винаги съм щастлив, сега в Лондон съм просто по-щастлив. А след битката, след победата ще бъда наистина, наистина щастлив. Този двубой за мен не е просто един мач, не е просто бокс. А и аз не се бия само за себе си, а за целия български бокс, защото никой българин не е ставал световен шампион в тежка категория и ще бъде нещо голямо - за моята страна, за моите сънародници, за боксовите фенове...

Честно казано, годината не беше никак лесна, защото постоянно трябва да внимаваш и да избягваш другите хора, малко е странно. Но пък трябва да проведеш тренировките, лагера, колкото и да е различно. Тук също обстановката е различна, но пък съм щастлив, че най-после битката ще се случи, макар и в тази трудна ситуация.


Ще бъда напълно различен от двубоя с Кличко, защото почерпих много опит от този дуел и сега ще видите нов Кубрат Пулев. 


Не бих казал, че в събота ще изпълня целта си, защото след това ще продължа към нови. Чувствам се здрав, щастлив, много силен и решен. След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри, ще бъде добър двубой.

 

Не знам какво лице на Антъни Джошуа ще видим в събота, но за мен няма значение, защото най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го набия много добре. А аз се чувствам много силен и с голяма мощ в ръцете.


Посвещавам битката на баща ми, защото ние с брат ми дължим всичко на него. Неговата мечта е била да има синове и те да станат шампиони в бокса, а ние вече сме такива. Така че съм сигурен, че ни гледа от небето и е много щастлив. Той ще иска да спечелим заедно в събота.

Джошуа - Фюри ще е добра битка, но не мисля, че ще се случи, защото ще победя в събота. Срещу Анди Руис видяхме много грешки от страна на Джошуа и видяхме лошата му страна, а си мисля, че тези неща остават. И аз ще се възползвам от тях за победа в събота.

Ще има 1000 зрители в залата, само 1000. Не знам дали това ще е предимство за Джошуа, но и няма значение за мен. За мен са важни само моята стратегия и това, което аз ще направя на ринга.

Когато чуя думите "новият световен шампион" в събота, няма да се радвам само за себе си, а и за моите сънародници. А и според мен светът има нужда от нов световен шампион като мен. Битката ще бъда добра и брутална. Джошуа, аз съм новият световен шампион, идвам", каза Кобрата пред официалния канал в YouTube на "Мачрум".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

08.12.2020 | 19:48

Пила коза вино и тръгнала да бие вълка.

Отговори
3 2
Луд

Луд

08.12.2020 | 19:47

И на сън няма да го биеш Джошуа ;)

Отговори
4 3
Клатикур

Клатикур

08.12.2020 | 17:54

Дано победи...само,защото съм Българин ще се радвам на тази победа!Иначе,ако е за самия човек Кубрат....хиляди са грозните постъпки и изпълнения в обществото от негова страна.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?