Крушарски изригна срещу БФС и УЕФА, поиска второ място веднага

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се противопостави на решенията на Експертната група към БФС от днес. Футболната централа реши тренировките да стартират след премахването на извънредното положение.
Крушарски продължава да настоява първенството да бъде прекратено и временното класиране да бъде обявено за крайно, какъвто прецедент вече има в Белгия. "Искам така, защото ме урежда: Локомотив дотук е втори и ще придобие право на участие в Лига Европа. УЕФА не може да ни нарежда какво да правим. Приема и вариант с доиграване на шампионата, но без повече да се чака. Всяко окончателно решение оттук нататък е закъсняло, включително от страна на УЕФА".

Крушарски допълни, че на футболистите вече е трябвало да се разреши да тренират, спазвайки дистанцията и мерките, указани в новия закон. "Те са с лабилна психика и ако не тренират, накрая ще ги пращаме на 4-ти километър".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Свободата не е свободия!

Свободата не е свободия!

06.04.2020 | 22:00

Дончо,има една малка подробност...дори и шампионата да бъде прекратен в този момент,на второ място е "Левски"София с ной-добри показатели.За един обикновен фен е простимо да не го знае,но за спортен журналист,дори и болно пристрастен е меко казано непрофесионално!

Отговори
7 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?