Следвайте ни

Кратка ще бъде ваканцията на волейболистите

viber icon
Не повече от 6 дни ще имат за почивка по Коледа и Нова година волейболистите на Хебър. Това съобщи главният мениджър на отбора Атанас Петров. Ще разпусна момчетата за 3 дни по Коледа, когато всички почиват. Още толкова ще бъде паузата за новогодишните празници. Няма как да си позволим по-дълги почивки, защото сме професионалисти, заяви Петров.
Междувременно през уикенда волейболистите на Хебър ще играят благотворителен приятелски мач в Пловдив. Той ще бъде срещу отбора на СК Строител. Освен при мъжете, двата клуба ще премерят сили и при момчетата до 12 години и при кадетите. Всички приходи от продадените билети, които са на цена 3 лева и събраните средства по време на мачовете ще бъдат дарени на Института за психично здраве и развитие в помощ на деца и техните родители. Двубоите ще бъдат в неделя в спортна зала „Строител“.
Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?