Следвайте ни

Красен Кралев откри Европейското по колоездене в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Министърът на спорта Красен Кралев, заедно със заместник-кмета „Спорт и младежки дейности” Георги Титюков, вицепрезидента на Европейската федерация по колоездене Александър Гусятников и президента на БФ „Колоездене” Драгомир Кузов, откриха Европейското първенство по колоездене на писта, което се провежда в Колодрума от днес до 15 ноември.

„От мое име и от името на кмета Здравко Димитров ви приветствам с „Добре дошли в най-стария жив град на Европа с най-новата и модерна колоездачна зала. Надявам се да запомните престоя си в Пловдив и да се убедите в условията, които градът предоставя, за да се видим отново в следващите години. Убеден съм, че някои от вас ще изберат Колодрума и за подготовка за следващи състезания и ще се завърнат в Пловдив”, заяви в приветствието си заместник-кметът Георги Титюков.

Кметът Здравко Димитров, който се бори с инфекция от COVID-19, получи задочно оригинален подарък от Европейската федерация за положените усилия при организирането на първенството. Александър Гусятников връчи на неговия заместник ръчно изработена камбанка с герба на Пловдив, която се използва в състезанията за оповестяване при навлизането във финалната обиколка.

„Да организираш такова състезание в условията на пандемия е почти непосилна задача и съм горд, че Община Пловдив съвместно с Българската федерация по колоездене се справи с нея. Нека това първенство даде началото на връщането на славата на българското колоездене”, пожела при откриването министърът на спорта Красен Кралев.

В надпреварата участват над 20 от водещите колоездачни нации в Европа, като в екипите на отделните страни са включени дузина европейски и световни шампиони. На шампионата ще бъдат раздадени общо 22 комплекта медали в 11 различни дисциплини при мъжете и жените, а състезанието в Пловдив е последна проверка преди Олимпиадата в Токио догодина.  

Коментари (1)

saad

saad

12.11.2020 | 08:42

Google плащаше между 16 000 и 32 000 долара на месец за цялата работа онлайн от дома. По-малкият брат беше безработен от три месеца и преди месец имаше чек за 32 475 долара. Тя работеше вкъщи четири часа на ден и доходите можеха да бъдат дори по-високи. И така започнах.===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?