Следвайте ни

Котарака ще свири Чико – Братаница

viber icon

Служителят на РУП – Пазарджик Костадин Кобаков – Котарака получи наряда за главен съдия на мача в Бяга, където лидерът в класирането  Чико-Бунара посреща последния - Братаница.

Помощници на някогашният голмайстор на ФК Хебър от сезона 1998-1999 г. ще бъдат старото куче Томи Спасов и перспективният Спас Проданов.  

Оценките на арбитрите пише председателят на областната Дисциплинарна комисия Стефан Ненчев.

Друг пазарджишки рефер - Мариян Дойчев пък ще ръководи двубоя между тимовете на Родопи (Козарско) и Чепинец (Велинград).

Асистенти на учителят по физически в ЕГ „Бертолт Брехт“ ще бъдат младоците Антонио Кантарев и Десислав Зайков. Делегатски пратеник на мача ще бъде шефът на областната Съдийска комисия Красимир Камберов.

Битката за Топ 3 между Брацигово и Балкан (Варвара) бе поверена на Цветомир Карагьозов. Негови асистенти ще бъдат Тодор Пенков и Спас Абаджиев.

Делегат на срещата ще бъде секретарят на БФС – Пазарджик Георги Мацев.

Студентът по право в УНСС Стоил Малинов ще пътува до Величково, където ще надува свирката в сблъсъка между домакините и Спартак (Калугерово). Наряда за асистенти взеха Георги Бабеков(П-ще) и Енчо Златанов(Пловдив)

Делегатските функции получи Иван Тодоров - Динката.

Иван Кобаков – Колина взе наряд за двубоя между Левски (Паталеница) и Локомотив (Септември).

Помощници на Колина ще бъдат Кирил Ибров и Емил Милев.

Като делегатски пратеник ще се изявява Димитър Димитров - Синитьовеца.

Дублиращият тим на Оборище (Панагюрище) ще приеме гостите от Тракия (Пазарджик). Главен рефер ще бъде Румен Терзов, с помощници Стефан Кестенов – Петобоеца и Джулия Бутракова.

Делегатското назначение за мача получи Кольо Стоянов.

Заради празника на града Вихър (Ветрен) и Сарая ще играят днес от 11 часа.

За спазването на правилата ще следи Станислав Апостолов от Стамболийски. Асистенти ще бъдат Невелин Гугутков(Септември) и Любомир Босаков(Мокрище).

Делегат на двубоя ще бъде методистът на ОС на БФС Петър Стайков(Пз).

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай