Кои са най-често срещаните бонус оферти при онлайн букмейкърите и казината?

Бързо променящата се тенденция и пренасянето на различните брандове в онлайн пространството, определено се отразява върху потребителското поведение. Към настоящия момент можем да бъдем категорични, че ако някой бизнес не разполага с онлайн платформа, той просто е изгубен. Както се досещаме, някои от първите индустрии, които се ориентираха в самото начало, бяха именно представителите на онлайн залозите и онлайн казината. 

Това е бранш, който винаги използва максимума от всяка нова технология, а направените инвестиции и възможности са разработени специално в полза на клиентите си. Високата конкуренция днес е и причината да разгледаме по-обстойно и по-специалните предложения, които всеки оператор може да ни предостави. И най-често вниманието се насочва към бонус предложенията и промоциите. Всеки оператор има една основна цел в това отношения и тя е да създаде лоялна потребителска група, а за да се случи това, условията трябва да бъдат перфектни. Точно по тази причина разглеждаме и различните бонуси, които ще срещнем във всяка една реномирана платформа:

Започваме с така наречените стартови бонуси или начални бонуси. Може да ги срещнете и по двата начина. При правенето на депозит, най-често операторът може да удвои сумата до 100%. Идеята с това предложение е да използваме бонус средствата, за да разгледаме всички опции, да направим по-смели залози или да изберем предложения, които до този момент не сме използвали изобщо. Към настоящия момент можем да обърнем внимание на специалния Bwin бонус, предлагащ добри възможности за редица дисциплини. Началният бонус, както и всеки друг, не могат да бъдат изтеглени, но могат да се използват в платформата и предлагат сериозни възможности за успех, като печалбата вече може не само да се тегли, но и позволява на всеки клиент да прави каквото прецени с нея. 

Следващият бонус е този за презареждане, който най-често може да се смята и за втори бонус. Дава се при повторно зареждане на сметката, не се различава по нищо от горния, освен с факта, че бонусът най-често ще бъде до 50% от депозита. Отново разполагаме с пълната свобода и избор как да използваме съответния бонус. 

Това, както се досещаме, не са единствените предложения, които ще открием. Някои букмейкъри предлагат възможност за бонуси чрез безплатни игри. В тях потребителите се състезават под различни условия, като победителят получава определен бонус. Операторите често дават възможност на база активността на даден играч самото портфолио да се добавят още интересни и приятни опции. Например можем да открием, че ако направим множествен залог, след това можем да участваме за допълнителен бонус. Като цяло предложенията са особено необятни, но една от най-честите практики за онлайн казиното е да предостави опция за допълнителни безплатни завъртания в слот игрите. Някои оператори предлагат така наречения happy hour, като активността му през този ден, ще се превърне в бонус за следващия. 

Един специален бонус е така наречения безплатен залог. Той ни позволява да направим спортна прогноза, като не се налага да използваме личните си средства – операторът поема разхода. Ако спечелим, получаваме само печалбата си, ако изгубим, продължаваме да се забавляваме, като не дължим нищо. 

Какви са предимствата и недостатъците? Най-вероятно няма нужда да говорим за предимства, след като най-вероятно са станали ясни от горните редове. Недостатъците се изразяват в някои подробности. Операторът има условия за всеки бонус, които най-често са свързани с разиграването им, преди да бъдат изтеглени печалбите. Бонусите също така имат и времетраене, следователно в рамките на седмица или месец трябва да се възползвате от тях, което най-вероятно ще се случи, след като сте направили регистрация или сте получили бонус, то имате и желание да играете. Препоръката от експертите е да обръщате внимание на условията, за да не пропуснете някои от основните възможности. Всичко останало зависи единствено и само от вас. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?