Кобрата в шах! Джошуа и Фюри договориха 2 мача помежду си

Вългарският професионален боксьор Кубрат Пулев бе поставен в неловка ситуация, след като предстоящия му противник за световната титла Антъни Джошуа е постигнал съгласие с Тайсън Фюри за два боя. Новината съобщи промоутърът на Джошуа Еди Хърн. Двамата държат да се боксират един с друг, като победителят ще обедини всички титли в тежка категория, като всичките колани са в британците.

„Направихме страхотен прогрес в преговорите”, бе коментарът на Хърн пред Sky Sports. „Има все още какво да се доизглажда, но вече гледаме за стадиони и евентуални дати”.

 
Впечатление прави, че в интервюто си пред английската медия Хърн не обели нито дума за Кубрат Пулев. Българинът е претендент №1 за колана на IBF, който е притежание на Джошуа.

„Редно е да кажем, че имаме финансовата договорка за два боя. Говорихме с мениджмънта на Фюри и изложихме вижданията си, както и те техните. Движим се в правилната посока за тези боеве. Убеден съм, че двамата ще дадат всичко от себе си, за да стане истински спектакъл. Безспорен факт е, че Дилиън Уайт е претендент за колана в WBC, който пък е притежание на „Циганския крал” – Фюри”.

 
„Най-тежкото в преговорите премина – финансовите детайли. Надявам се първият мач между двамата да е през лятото на 2021-а година”, отсече Еди Хърн.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
no coment

no coment

11.06.2020 | 20:59

ЦИГАНИН И ЧЕРЕН!Класика@

Отговори
1 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?