61

Кобрата празнува рожден ден в Лас Вегас с български манджи и музика

Повече от три месеца Кубрат и Тервел Пулеви тренират в Лас Вегас за предстоящата гала на 14 май. Заниманията им следват стриктен график, но дори той може да бъде нарушен понякога... заради рожден ден.

На 4 май Кобрата стана  на 41 години и дори на другия край на света - в Лас Вегас, той празнува сякаш си е тук. С традиционна, и в изобилие, българска храна и музика в български ресторант, разкриха пратениците на bTV Димитър Тасев и Петър Стоев. 

"Не един път казах, че спортната подготовка не я интересуват рождени дни и празници. Хората празнуват Великден, Коледа, Нова година. Професионалните спортисти не ги интересуват тези неща. Направихме един импровизиран рожден ден, не съм го планирал, но се събрахме с много хора, които са мои познати, приятели", каза Кубрат.

"Добре, че е този ресторант. Понякога много ми липсва българската храна, а и е пълно с българи, които се събират тук", добави той и си пожела на 14 май и двамата с брат му Тервел да запишат убедителни победи.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
23 коментара
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 22:10

Кобра кажи на Виктория Бекъм, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Харесвам за сина ми Ромео Принцесата и искам да го оженя за нея". Вики Валката каза, че много момчета я искаме.

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 20:51

Кобра кажи на Ромео Джеймс Бекъм, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Освен в Бъкингамският дворец искам да танцувам с Принцесата и в клубове". Ромео Иво каза, че с такова танцуване в дворец му напомняш за https://youtu.be/iLJSK-dp8Fg принцесата, която никой не знаеше, че е такава и след като, си свали кожата с която се криеше, всичко се изпълни с блясък и красота и наща Принцеса е така.

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 20:05

Кобра кажи на Ромео Джеймс Бекъм, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Искам Принцесата да бъде мое гадже"? Ромео Норман като разбере, че я искаш за гадже, ще има да подмрънква от ревност пак хаха.

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 19:59

Кобра кажи на Ромео Джеймс Бекъм, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Когато Принцесата бъде в Бъкингамският дворец, ще танцувам с нея."?

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 19:58

Кобра кажи на Ромео Джеймс Бекъм, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Искам да танцуваме"?

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 19:57

Кобра кажи на Тайсън и Томи Фюри , че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "От сега да се знае, че ние ще я носим на ръце, като пристигне в Бъкингамският дворец." А Валката каза, че и той иска и другите момчета така че, найдобре да се редуваме.

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 19:57

Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "С нетърпение чакам да я доведат отново в Бъкингамският дворец Принцесата и да я нося на ръце аз, ще съм и Принца." Норми като я заведем, ще и подарим там много красива, скъпоценна рокля и бижута, които кралица Елизабет и ги изпрати, като подарък и ще я облечем в Бъкингамският дворец.

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 19:57

Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Тайсън Фюри е много влюбен в гаджето ми Принцесата, защото веднага след мача с Дилиън Уайт дойде при мен и ми каза, че тя е негово гадже, но греши тя си е мое гадже. После му казах, че ще я отвлека при мен и Дилиън Уайт дойде при нас и той твърдеше, че и е гадже, но не си давам момичето то си е мое"?

Отговори
1 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 19:56

Кобра кажи на Неймар да Силва Сантос Жуниор, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "И аз ще се опитам да отвлека Принцесата за мен"? Неймар Русия Китаец, ще я води на Banwa Private Island, а от там едва ли, ще успееш да я отвлечеш.

Отговори
0 0
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

08.05.2022 | 19:56

Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "Тайсън и Томи Фюри ми казаха, че те ще ми отвлекат Принцесата но мисля, че няма да успеят"?

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?